Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Ποιότητα και “φρέσκα” πόδια στον Ολυμπιακό Ποιότητα και “φρέσκα” πόδια στον Ολυμπιακό
Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό η αποψινή, που κόντρα στην Ομόνοια θέλει να πάρει όχι απλά μια νίκη, αλλά ταυτόχρονα να σφραγίσει αν γίνεται... Ποιότητα και “φρέσκα” πόδια στον Ολυμπιακό

Μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό η αποψινή, που κόντρα στην Ομόνοια θέλει να πάρει όχι απλά μια νίκη, αλλά ταυτόχρονα να σφραγίσει αν γίνεται το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Uefa Champions League.

Οι Πειραιώτες φέτος απέκτησαν ποδοσφαιριστές έμπειρους, που θα ανεβάσουν αγωνιστικά το επίπεδο της ομάδας, ενώ το γεγονός πως έχουν μόλις δύο επίσημα ματς στα πόδια τους, σε αντίθεση με τους Κύπριους που δεν έχουν σταματήσει να παίζουν από τις 19/8 και μετά, τους δίνει σημαντικό πλεονέκτημα ως προς τη φρεσκάδα και τις ανάσες που θα έχουν στο χορτάρι του “Γ. Καραισκάκης”.

Το ζητούμενο είναι κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα μπορούν να αντέξουν σε αυτό το ρυθμό και στην πίεση που θα ασκήσει ο Ολυμπιακός σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Προσωπικά πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα σημειώσουν μεγάλη νίκη, που θα τους δώσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο από το πρώτο κιόλας ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 

(22.00) Ολυμπιακός – Ομόνοια: 1  & Over 2,5 @ 2,22   /  Ποντάρισμα 12 μονάδες

Υπόλοιπο κάβας: 2102,9
Nέο υπόλοιπο κάβας: 2090,9

 

 

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up