Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Πολύ πιο ισχυρή η Γιατάι, διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ Πολύ πιο ισχυρή η Γιατάι, διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ
Ακόμη μια επιτυχία για τη στήλη μας με τις χθεσινές επιλογές από την Ιαπωνία. Συνεχίζουμε με Β’ Κίνας και Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι, έχουμε ρέντα.... Πολύ πιο ισχυρή η Γιατάι, διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακόμη μια επιτυχία για τη στήλη μας με τις χθεσινές επιλογές από την Ιαπωνία. Συνεχίζουμε με Β’ Κίνας και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ναι, έχουμε ρέντα. 3/3 την Κυριακή, 2/2 τη Δευτέρα, την Τρίτη χάσαμε οριακά το ταμείο, ενώ χθες πάλι κάναμε το 2/2. Το ζήτημα είναι στο τέλος της σεζόν, η κάβα να είναι στα +++. Οπως ήρθε το θετικό σερί, μπορεί να ακολουθήσει κι ένα αρνητικό. Ο τζόγος θέλει ρέγουλα, διότι  αυτός που πίνει, θα μεθύσει κι αυτός που παίζει συνέχεια θα…

Πάμε να ασχοληθούμε σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Β’ Κίνας, σέντρα στις 14:00. H Ξινγιάνγκ παίζει με την Τσανκγσούν Γιατάι. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Οι τυπικά γηπεδούχοι πέρσι στο όριο δεν υποβιβάστηκαν, ενώ οι μεν φιλοξενούμενοι “αυτοκτόνησαν” και έχασαν την άνοδο. Φέτος η Γιατάι ξεκίνησε με το δεξί και σκοπεύει να συνεχίσει με το ίδιο μοτίβο. Αλλωστε διαθέτει από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είναι η μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν ξένο στο ρόστερ τους.

Στοιχηματικά τώρα το διπλό στο 1.15 έχει μηδαμινή αξία. Παρ’ όλα αυτά, το 2.05 στο over 1,5 γκολ στο ημίχρονο μου αρέσει, όπως και το ασιατικό χάντικαπ στο -1 της Γιατάι (Αν κερδίσει με ένα γκολ, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Θα κλείσω με το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα πάω στο διπλό της Αλ Αχλί Ντουμπάι με την Σαχρ Κοντρο. Οι δυο ομάδες έπαιξαν και λίγες μέρες νωρίτερα, με τους Σαουδάραβες να επικρατούν των Ιρανών. Μια δεύτερη νίκη θα τους βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο πρώτο ματς ήταν ανώτεροι. Κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να γίνει και εδώ.  Το διπλό άνοιξε στο 2.30. Αυτό έχει πέσει στο 2.00. Δεν θα ποντάρω δυνατά, καθώς ο θεσμός είναι περίεργος.

AFC Champions League West Zone postponed over coronavirus - Mehr News Agency

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η κάβα μου έχει 2014 μονάδες

(14:00) ΞΙΝΓΙΑΝΓΚ – ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ 2 (-1 ασιατικό)@ 1.95 / 10 μονάδες
(14:00) ΞΙΝΓΙΑΝΓΚ – ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ OVER 1,5 ημ @ 2.05 / 4 μονάδες
(18:00) ΣΑΧΡ ΚΟΝΤΡΟ – ΑΛ ΑΧΛΙ ΝΤΟΥΜΠΑΪ 2 @ 2.00 / 5 μονάδες

Νέο υπόλοιπο 1995 μονάδες

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up