Το στοίχημα από... μέσα
Ποντάρισμα σε δύο ματς από την Τζουπίλιερ Λιγκ Ποντάρισμα σε δύο ματς από την Τζουπίλιερ Λιγκ
Δύο επιλογές θα επιλέξω από το σημερινό (06/12) στοιχηματικό κουπόνι και συγκεκριμένα από το βέλγικο πρωτάθλημα. Αναφορικά τα παιχνίδια είναι το Μπέερσχοτ – Εουπεν... Ποντάρισμα σε δύο ματς από την Τζουπίλιερ Λιγκ

Δύο επιλογές θα επιλέξω από το σημερινό (06/12) στοιχηματικό κουπόνι και συγκεκριμένα από το βέλγικο πρωτάθλημα. Αναφορικά τα παιχνίδια είναι το Μπέερσχοτ – Εουπεν (17:00) και το Σταντάρ Λιέγης – Μαλίν (19:15).

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (06/12) πρόγραμμα της Τζουπίλιερ Λιγκ. Ωστόσο, προσωπικά θα ασχοληθώ στους δύο εξ αυτών. Το Μπέερσχοτ – Εουπεν (17:00) είναι η πρώτη, στην οποία βρίσκω τεράστια αξία την επιλογή σημείου. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ύστερα από τα τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα (3-1-0). Βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (ισόβαθμη στους 28 πόντους με τη Γκενκ) και συνεχίζει να πείθει με τον τρόπο που αγωνίζεται.

Σημερινός της αντίπαλος η Εουπεν, η οποία μπορεί και αυτή να μην έχει χάσει στις τέσσερις πιο πρόσφατες «μάχες» για το πρωτάθλημα (1-3-0), όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί «κίνδυνο». Ο άσος θα προστεθεί στις επιλογές μου, περιμένοντας την Μπέερσχοτ να επιβάλλει το ρυθμό της, διότι σκοράρει και γενικότερα είναι πολύ επιθετική ως ομάδα.

Αυτό το σημείο θα το κάνω δυάδα με το 90λεπτο της Σταντάρ Λιέγης με τη Μαλίν (19:15). Εδώ, οι δύο ομάδες έχουν την τάση να ολοκληρώνουν τις μεταξύ τους κόντρες με πάνω από τρία γκολ. Συγκεκριμένα, τα τέσσερα τελευταία τους έληξαν στο over 2.5 (τα τρία μάλιστα ακόμη και στο over 3.5). Επίσης, οι φιλοξενούμενοι έχουν τα έξι από τα επτά τους πιο πρόσφατα στο over 2.5, αλλά και όλα στο g/g (!), γεγονός που κάνει ακόμη πιο πιθανό το ενδεχόμενο για ακόμη ένα 90λεπτο να είναι «ανοικτό».

Η απόδοση του over 2.5 εδώ είναι στο 1.83. Για όσες/όσους θέλουν να το πάνε ένα… βήμα παραπάνω, έχει αξία το combo του g/g+over 2.5, μιας και η τιμή πάει πάνω από το διπλασιασμό. Βέβαια, εγώ θα κάνω δυάδα το over, μαζί με τον άσο της Μπέερσχοτ, με το συντελεστή να αγγίζει το 3.50.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(17:00) ΜΠΕΕΡΣΧΟΤ – ΕΟΥΠΕΝ: 1 @1.91

(19:15) ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΜΑΛΙΝ: OVER 2.5 @1.83

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ: 3.50

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΥΑΔΑΣ: 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

Η κάβα μου έχει 1985 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας 1980 μονάδες

Avatar

Sinnerman

Από τη στήλη μου, θα προσπαθήσω εγώ και φυσικά όλοι οι συνάδελφοι, να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας. Από τα χρήματα πάντοτε, που θα είναι διαθέσιμα για το χόμπι μας. Γιατί και το στοίχημα ένα είδος χόμπι είναι και σίγουρα δύσκολα βγάζεις χρήματα μόνο μέσα από αυτό. Εύχομαι παρέα να κάνουμε όσες το δυνατόν λιγότερες στοιχηματικές «αμαρτίες», για το καλό της τσέπης μας φυσικά!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up