Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Ποντάρισμα σε Λαμία και Φενέρ Ποντάρισμα σε Λαμία και Φενέρ
Εναρκτήρια ματς πρωταθλήματος σε Ελλάδα και Τουρκία έχουμε την Παρασκευή 11/9, τα οποία κρύβουν αξιόλογες αποδόσεις. Θα ασχολήθουμε με δύο από αυτά, και πιο... Ποντάρισμα σε Λαμία και Φενέρ

Εναρκτήρια ματς πρωταθλήματος σε Ελλάδα και Τουρκία έχουμε την Παρασκευή 11/9, τα οποία κρύβουν αξιόλογες αποδόσεις. Θα ασχολήθουμε με δύο από αυτά, και πιο συγκεκριμένα με αυτό του Άρη με τη Λαμία και της Ρίζεσπορ με τη Φενέρ.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι στο “Κλ.Βικελίδης” εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται την Λαμία σε ένα παιχνίδι που οι κιτρινόμαυροι είναι το θεωρητικό φαβορί… όμως οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις.

Ωστόσο δε θα εστιάσω ως προς την έκβαση του τελικού αποτελέσματος, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που ακόμα δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν. Με βάση την εικόνα τους στην προετοιμασία, ο Άρης δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, ενώ η Λαμία από την άλλη μεριά έδειξε κάποιες επιθετικές αρετές και γι αυτό θεωρώ ότι μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι κι ας μην κερδίσει στο φινάλε.

Η απόδοση του Over 0,5 (γκολ Λαμίας) βρίσκεται στο 2,15 και μου αρέσει αρκετά

Περνάμε στην απέναντι πλευρά (Τουρκία) και πάμε στη Ριζούντα, εκεί όπου η “ακριτική” Ριζεσπόρ θα φιλοξενήσει την Φενέρμπαξε, με τους Κωνσταντινουπολίτες να έχουν την παράδοση συντριπτικά υπέρ τους (1Ο Ν – 2 Ι – 1 Η), αλλά και σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους.

Θέλοντας να ξεπεράσει το περσινό στραπάτσο, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει και εκτός Ευρώπης, η Φενέρ τέτοια παιχνίδια σαν κι αυτό έχει την υποχρέωση να τα “καθαρίσει” φέτος και με την απόδοση του 2πλου στο 1,87 πιστεύω ότι αξίζει το ποντάρισμα μας.

Συνοπτικά:

  • AΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ: Over 0,5 γκολ (Λαμία)  / Απόδοση: 2,15
  • ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡ:  2   / Aπόδοση 1,87

Συνολική απόδοση δυάδας: 4,02

Ποντάρισμα: 10 μονάδες σε κάθε ματς ξεχωριστά και 5 στη συνολική δυάδα

Kαλή επιτυχία και καλή σεζόν εύχομαι σε όλους… με καλά κέρδη ελπίζω

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up