Το στοίχημα από... μέσα
Πρέπει να ποντάρω την ομάδα μου; Πρέπει να ποντάρω την ομάδα μου;
Από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που έχουν απασχολήσει δεδομένα κάθε παίκτη στοιχήματος, είναι το αν θα πρέπει να ασχολούμαστε στοιχηματικά με την ομάδα μας ή... Πρέπει να ποντάρω την ομάδα μου;

Από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που έχουν απασχολήσει δεδομένα κάθε παίκτη στοιχήματος, είναι το αν θα πρέπει να ασχολούμαστε στοιχηματικά με την ομάδα μας ή όχι.

Ένα ερώτημα που ουσιαστική λύση και απάντηση δε θα πάρει ποτέ, καθώς η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και είναι ξεκάθαρα στην κρίση του καθενός αν θα το πράττει ή όχι.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ. 

Δεδομένα, στην προσπάθειά σου να διαβάσεις το παιχνίδι της ομάδας σου, δεν είσαι μόνος. Εμφανίζεται ένας αόρατος εχθρός, που είναι το συναίσθημα.

Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι έτσι, ώστε το θυμικό και συναισθηματικό τους κομμάτι να λειτουργεί κατά το δοκούν και να μην είναι εύκολο να το ελέγξουν.

Άρα, ξεκινάς με δεδομένες δυσκολίες την προσπάθεια του πονταρίσματος, χάνοντας ένα ποσοστό της πλήρους συγκέντρωσης και ανάλυσης.

«Πως να ποντάρω την ομάδα μου να χάσει; Αφού τα παιδιά θα πάνε στο παιχνίδι με το μαχαίρι στα δόντια». Ας παίζουν και με την Μπαρτσελόνα προσθέτουμε εμείς. Για κάθε άνθρωπο η ομάδα του είναι η καλύτερη και πιο δυνατή ή ακόμη και αν δε το βλέπει έτσι, δεδομένα δε μπορεί να πιστέψει ότι θα φύγει ηττημένη από μια αναμέτρηση.

Εδώ λοιπόν ξεκινάει να μπαίνει στο παιχνίδι κάτι διαφορετικό. Η ψυχραιμία και η ορθολογική σκέψη. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε υπάρχουν θετικά όσον αφορά το ποντάρισμα της ομάδας σου.

Παρακολουθείς όλα της τα παιχνίδια αλλά και τις καθημερινές εξελίξεις από τις μεταγραφές μέχρι τις προπονήσεις. Αυτό, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, όσον αφορά το σωστό «διάβασμα» του επόμενου παιχνιδιού.

Για παράδειγμα, αν ο σύλλογος που υποστηρίζεις κατεβαίνει την Κυριακή χωρίς 8 βασικούς σε δύσκολο παιχνίδι, τότε θα είναι αρκετά λανθασμένο το «τυφλό» ποντάρισμα υπερ της.

Το ίδιο συμβαίνει αν έχει τις ίδιες απουσίες απέναντι στον ουραγό. Αυτόματα η υψηλή απόδοση της ποιοτικά χειρότερης ομάδας, δεδομένα συνιστά στοιχηματική ευκαιρία.

Αν μπορείς να κλείσεις σε κουτί τα συναισθήματά σου και να ποντάρεις, ενδεχομένως να καταφέρεις να έχεις κέρδος από την επιλογή σου.

Κλείνοντας, το ποντάρισμα της ομάδας που υποστηρίζουμε είναι καθαρά στο χέρι και την κρίση του καθενός. Απλά επειδή μιλάμε για λεφτά που συνήθως βγαίνουν με κόπο, καλό είναι να ζυγίζουμε σωστά τα θετικά και τα αρνητικά του πονταρίσματος της ομάδας μας.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up