Το στοίχημα από... μέσα
Sinnerman
Αρχική κάβα
🍏2000
Κέρδος/Ζημιά
-118,5
Ανοιχτά
Νέο Υπόλοιπο
1881,5
Μ.Ο. Αποδόσεων
3.50
Προγνωστικά Nations League: Ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα Προγνωστικά Nations League: Ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα
Εννέα αγώνες από το Nations League περιλαμβάνει το σημερινό (14/11) στοιχηματικό κουπόνι, ωστόσο μόλις δύο θα επιλέξω να ποντάρω. Αναφορικά αυτές είναι το Γερμανία... Προγνωστικά Nations League: Ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα

Εννέα αγώνες από το Nations League περιλαμβάνει το σημερινό (14/11) στοιχηματικό κουπόνι, ωστόσο μόλις δύο θα επιλέξω να ποντάρω. Αναφορικά αυτές είναι το Γερμανία – Ουκρανία (21:45) και το Ελβετία – Ισπανία (21:45) από τον τέταρτο όμιλο.

Παιχνίδι με την πρώτη κατηγορία και τον 4ο όμιλο του Nations League θα κάνω στο σημερινό (14/11) στοιχηματικό κουπόνι. Ξεκινώ από το ματς της Γερμανίας με την Ουκρανία (21:45) εδώ που γίνεται ένας «χαμός» καθώς και οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με έξι πόντους στη δεύτερη θέση και στο -1 από την πρώτη Ισπανία. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κρισιμότητα του 90λεπτου γίνεται εύκολα αντιληπτή, όμως το φαβορί στη συγκεκριμένη «μάχη» είναι η Γερμανία. Είναι χωρίς αμφιβολία πιο δυνατό σύνολο.

Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και τα «άσχημα» παιχνίδια που έχει κάνει σε αυτό το θεσμό και τους τέσσερις αγώνες. Μπορεί να μην έχει ηττηθεί (1-3-0), είχε όμως αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Και αυτό που φάνηκε από τον Λεμπ (προπονητής Γερμανίας) ήταν ότι δεν έχει κατορθώσει ως τώρα να διαχειριστεί το ταλέντο των νέων παικτών στην ομάδα. Επειδή όμως το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, έχω την αίσθηση πως θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και θα είναι πιο σοβαρό.

Η απόδοση του άσου ωστόσο, δε με ελκύει για αυτό θα πάω με ειδικό στοίχημα. Συγκεκριμένα αυτό είναι το 2-0 σκορ οποιαδήποτε στιγμή της «μονομαχίας». Θεωρώ πως εξ αρχής θα επιβάλει το ρυθμό της, η Γερμανία, και θα καταφέρει να πάρει το προβάδισμα που θα της εξασφαλίσει τη νίκη. Απόδοση αυτού του στοιχήματος, το 1.87.

Ανάλογο ποντάρισμα σε “anytime score” θα κάνω και στο άλλο ματς του ίδιο ομίλου, αυτό ανάμεσα στην Ελβετία και την Ισπανία (21:45). Οι γηπεδούχοι είναι στη χειρότερη θέση από τις υπόλοιπες τρεις, διότι βρίσκονται στην τελευταία θέση και δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Απεναντίας οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν το διπλό, ώστε να μην τους ενδιαφέρει το τι θα γίνει στην άλλη κόντρα (Γερμανία – Ουκρανία).

Πιστεύω πως τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι Ισπανοί και δύσκολα ή εύκολα θα επιβεβαιώσουν το σημείο του διπλού. Η απόδοση του οποίου δεν είναι κακή, όμως επειδή μου κέντρισαν το ενδιαφέρον τα ειδικά πονταρίσματα, θα πάω με το να είναι οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το 0-1 σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ή και το να σκοράρουν πρώτοι, το ίδιο ακριβώς κάνει. Και την ίδια απόδοση έχει. Το 1.70.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ: 2-0 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ @1.87

(21:45) ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ: 0-1 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ @1.70

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ: 3.17

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΥΑΔΑΣ: 6,2 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2001,2 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας 1995 μονάδες

Avatar

Sinnerman

Από τη στήλη μου, θα προσπαθήσω εγώ και φυσικά όλοι οι συνάδελφοι, να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας. Από τα χρήματα πάντοτε, που θα είναι διαθέσιμα για το χόμπι μας. Γιατί και το στοίχημα ένα είδος χόμπι είναι και σίγουρα δύσκολα βγάζεις χρήματα μόνο μέσα από αυτό. Εύχομαι παρέα να κάνουμε όσες το δυνατόν λιγότερες στοιχηματικές «αμαρτίες», για το καλό της τσέπης μας φυσικά!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up