Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Ρίσκο με “κόντρα” στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας Ρίσκο με “κόντρα” στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας
Φίνα μας πάει τις τελευταίες ημέρες. Μετά τη χθεσινή επιτυχία στην Κίνα, θα ασχοληθούμε με το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας. Μας πάει καλά… μετά... Ρίσκο με “κόντρα” στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας

Φίνα μας πάει τις τελευταίες ημέρες. Μετά τη χθεσινή επιτυχία στην Κίνα, θα ασχοληθούμε με το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας.

Μας πάει καλά… μετά το 3/3 της Κυριακής, ακολούθησε τη Δευτέρα το 2/2. Το στοίχημα, βέβαια, είναι έτσι. Τη μία θα πιάνεις τα πάντα, την άλλη θα χάνεις ακόμη και το 1.10 (που δεν παίζουμε τέτοια). Το ζήτημα είναι στο τέλος της σεζόν, η κάβα να είναι θετική. Για αυτό άλλωστε κρατάμε και κάβα με τα στατιστικά μας, ώστε να έχουμε καθαρό μέτωπο.

Προχωράμε στα σημερινά, όπου με απασχολεί ένα παιχνίδι από το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας. Χθες στην στήλη μου δεν το έκανα, αλλά θα το κάνω σήμερα, διότι μου αρέσει μια κόντρα σε φαβορί.

Στις 21:00 η Αλ Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία κοντράρεται με την Περσέπολις από το Ιράν. Να επισημάνω σε αυτό το σημείο, πως όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται σε ουδέτερο στάδιο. Μέχρι στιγμής, οι Σαουδάραβες έχουν το απόλυτο (2/2), ενώ η ομάδα από το Ιράν σε δύο αγώνες έχουν μόλις έναν βαθμό.

Αυτό το αφήνουμε στην άκρη, καθώς οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν πριν πολλούς μήνες. Οι Σαουδάραβες, λοιπόν, έπαιξαν φουλ στο πρωτάθλημα τους το οποίο ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν τα πήγαν βέβαια καλά, ωστόσο στο τελευταίο ματς έσωσε τα προσχήματα. 

Πάμε τώρα στους Ιρανούς, οι οποίοι  είναι το φαβορί. Στο Ιράν δεν είχαμε αγωνιστική δράση εδώ και ένα μήνα. Ενα από τα μέτρα της Κυβέρνησής όσον αφορά το κομμάτι του ποδοσφαίρου, ήταν οι ομάδες να μην έχουν ξένους παίκτες. Οπότε η Περσέπολις θα κατέβει αποκλειστικά με ντόπιους παίκτες. Η ποιότητά τους ωστόσο μεγάλη.

Εδώ λοιπόν δίνεται ως φαβορί με 1.70 η Περσέπολις. Προσωπικά θα τη κοντράρω λόγω του αγωνιστικού ρυθμού, αλλά και των ζητημάτων του COVID-19. Καταλαβαίνω πως μπορεί η Αλ Τααβόν να μην τα πάει καλά, ωστόσο θα πάρω το ρίσκο της κόντρας. 

Η κάβα μου έχει 2014,4 μονάδες

(21:00) Περσέπολις Αλ Τααβόν Χ2 ΔΕ@ 2.07 / 10 μονάδες
(21:00) Περσέπολις Αλ Τααβόν 2 DNB @ 2.60  / 4,4 μονάδες

Μένουν 2000 μονάδες

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up