Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Ραντεβού με την ιστορία η Σερβία Ραντεβού με την ιστορία η Σερβία
Μια ακόμα “χρυσή” σελίδα στην ιστορία του Σέρβικου ποδοσφαίρου θέλουν να γράψουν απόψε οι ποδοσφαιριστές του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, οι οποίοι θέλουν να σφραγίσουν το... Ραντεβού με την ιστορία η Σερβία

Μια ακόμα “χρυσή” σελίδα στην ιστορία του Σέρβικου ποδοσφαίρου θέλουν να γράψουν απόψε οι ποδοσφαιριστές του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, οι οποίοι θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro, για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1996.

Απέναντι τους θα βρουν τους σκληροτράχηλους και πάντοτε μαχητές Σκωτσέζους, οι οποίοι εντελώς συμπτωματικά και αυτοί έχουν να εμφανιστούν σε Euro από αυτό της Αγγλίας (δηκαδή το 1996)

Ωστόσο η διαφορά στην ποιότητα των ρόστερ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη, καθώς η Σερβία έχει μακράν καλύτερες μονάδες (Μιλίνκοβιτς, Τάντιτς, Κόστιτς, Μίτροβιτς, Μιλένκοβιτς, Μιλιβόγεβιτς κ.α.) ενώ οι “χαιλάντερς” από την άλλη μεριά στηρίζονται σε μόλις 3-4 μεγάλα ονόματα… ενώ δε θα χουν στη διάθεση τους τον Φρέιζερ της Νιουκαστλ.

Ο άσος του 1.78 θεωρώ πως είναι στοιχηματική ευκαιρία, όμως αν συνδυαστεί με οβερ 1.5 γκολ η απόδοση εκτοξεύεται στο 2.32!

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) ΣΕΡΒΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ 1 & over 1.5 @ 2.32 (8 μονάδες)

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up