Το στοίχημα από... μέσα
mrblunt
Αρχική κάβα
2000
Κέρδος/Ζημιά
🔴-63.2
Ανοιχτά
15.8
Νέο Υπόλοιπο
1921
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.40
Σημεία με αξία από την Αγγλία Σημεία με αξία από την Αγγλία
Τα… ανεξήγητα φαινόμενα συνεχίζουν να εμφανίζονται στις επιλογές που κάνω. Προφανώς αναφέρομαι στη Σίτι που μπορεί να επιβεβαίωσε τον άσσο από ημίχρονο αλλά και... Σημεία με αξία από την Αγγλία

Τα… ανεξήγητα φαινόμενα συνεχίζουν να εμφανίζονται στις επιλογές που κάνω. Προφανώς αναφέρομαι στη Σίτι που μπορεί να επιβεβαίωσε τον άσσο από ημίχρονο αλλά και να επέστρεψε ως μονάδα το -2.0 Α.Η., αυτό που επέλεξα όμως εγώ πήγε άκλαφτο(όβερ 2.5 γκολ Σιτι). No more comments και προχωράμε στα επόμενα.

Σήμερα όλος ο κόσμος έχει στραφεί στα ματς για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. Τα δεδομένα είναι γνωστά σε όλους και κυρίως στους μπουκ. Για αυτό και οι αποδόσεις είναι είναι λες και έχουν βγει με….μεζούρα με αποτέλεσμα η όποια αξία να είναι μηδαμινή. Προσωπικά θα ασχοληθώ μόνο στο live με τα “σεντονάτα” μπας και εμφανιστεί κάποια ευκαιρία.

Αντιστρόφως ανάλογες πορείες για Γκρίσμπι – Νιούπορτ

 

Οι αγαπημένοι(ποδοσφαιρικά και μόνο) Άγγλοι θα είναι σήμερα οι βασικές επιλογές μου. Στη League Two η Γκρίσμπι φιλοξενεί τη Νιούπορτ. Στην 1η θέση η φιλοξενούμενη με 7Ν-2Ι-1Η και 16-8 γκολ υπέρ/κατά στα τελευταία 10 ματς. Από την αρχή του Πρωταθλήματος σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια σερί. Η Γκρίσμπι στα ίδια 10 ματς έχει 3Ν-2Ι-5Η και 10-18 γκολ, επιδόσεις που την φέρνουν μόλις στην 20η θέση του πίνακα. Δυσκολεύεται αρκετά εντός έδρας με 1 νίκη σε 5 ματς και 4 μόνο γκολ. Η νίκη της Νιούπορτ προσφέρεται σε απόδοση 1.75 και σίγουρα αξίζει, λίγο πιο πάνω το να πετύχει 2 γκολ και πάνω(1.87).

Εμφανής διαφορά στο “Χαιβ” του Μπαρνέτ

 

Στη National, μια κατηγορία πιο κάτω δηλαδή η Μπαρνέτ υποδέχεται την Στόκπορτ. Δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους που στη τελευταία 7άδα αγώνων μετρά 3Ι-4Η και άμυνα… ψιλοσκορποχώρι. Όχι ότι στην επίθεση πετά φωτιές. Η Στόκπορτ δείχνει σε καλό φεγγάρι με 3 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και 9 γκολ. Μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία αλλά παρατηρήστε ότι έχει 3 ματς λιγότερα. Σε αυτά τα 8 που έχει παίξει ως τώρα έχει 5Ν-1Ι-2Η και 15- γκολ. Υπάρχει διαφορά στους σημερινούς αντίπαλους με την αξία να υπάρχει στα δεξιά. Στο 1.75 η απόδοση νίκης της Στόκπορτ, στο 1.70 να πετύχει 2 γκολ τουλάχιστον.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(21:00) Γκρισμπι – Νιούπορτ  2 @ 1.75

(21:45) Μπαρνετ – Στόκπορτ  όβερ 1.5 γκολ Στόκπορτ @ 1.70

Δυάδα @ 2.98 / 10.8 μονάδες

 

Η κάβα μου έχει 1931.8 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας 1921 μονάδες

Avatar

mrblunt

Και μπάλα έχω και μπάσκετ έχω και ότι άλλο μου προκύψει θα έχω. Και στη θεωρία κάτι κάνω (μαθηματικός γαρ) και από παιχνίδια κάτι ξέρω (ντίλερ κρουπιέρης βλέπεις…) και ¨αρρώστια¨ με τα σπορ έχω(αθλητής έστω και προ αμνημονεύτων χρόνων!). Bluntlyspeakingμια τρίχα από τα…. πόδια των bookείμαι. Αλλά ποιος είπε ότι θέλω πάρω τη θέση τους????

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up