Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 05/02: Οver σε τιμή ευκαιρίας από τη Σαουδική Αραβία (+δελτίο) Στατιστικά 05/02: Οver σε τιμή ευκαιρίας από τη Σαουδική Αραβία (+δελτίο)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Πάμε κι αυτή την... Στατιστικά 05/02: Οver σε τιμή ευκαιρίας από τη Σαουδική Αραβία (+δελτίο)

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

Πάμε κι αυτή την εβδομάδα με τα δελτία μας, τα οποία πάντα προκύπτουν με βάση τα μαθηματικά. Ενα το σημείο που έχουμε ξεχωρίσει.

🇸🇦 Αυτό έρχεται από τη Σαουδική Αραβία και το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής μεταξύ της Αλ Ουαντά και της Αλ Αχλί. Με βάση τα μαθηματικά υπολογιστικά μοντέλα, η πιθανότητα στο να δούμε over σε αυτό το ματς συγκεντρώνει το 81%. Αυτόματα η απόδοση στο 1.75 αποκτά τεράστια αξία. Οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ στα παιχνίδια τους, με το σημείο να γίνεται πολύ θελκτικό.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up