Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 06/02: Ολλανδία και Πολωνία για το 3.06 (+δελτίο) Στατιστικά 06/02: Ολλανδία και Πολωνία για το 3.06 (+δελτίο)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Πλήρωσε από το 17‘... Στατιστικά 06/02: Ολλανδία και Πολωνία για το 3.06 (+δελτίο)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

Πλήρωσε από το 17‘ (!!!) η χθεσινή μας μονή επιλογή, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα όμορφο βράδυ. Σήμερα επιστροφή στα κουπόνια με τις δυάδες. Ολλανδία και Βέλγιο στο πλάνο μας, με δύο κόντρες που παραδοσιακά δίνουν σκορ κι από τις δύο πλευρές.

🇵🇱 Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, η Λέγκια Βαρσοβίας κοντράρεται με την  Ρακόφ Σζέστοσχοβα (21:00). Οι δύο ομάδες έχουν τρομερή παράδοση στο GG, καθώς το 80% των παιχνιδιών τους στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Επίσης, ο μέσος όρος των τερμάτων που σημειώθηκε είναι αρκετά μεγάλος (3.41 ανά παιγνίδι).

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ

 

🇳🇱 Από την Πολωνία στην Ολλανδία και το ματς της Εμεν με την Aλκμάαρ (15:00). Αντίστοιχα με το πολωνικό παιχνίδι, έτσι κι εδώ, ο μέσος όρος των τερμάτων είναι μεγάλος. Περίπου 4 και κάτι γκολ γράφει το κοντέρ όποτε συναντώνται οι δύο ομάδες. Το ποσοστό των GG είναι στο 85%, οπότε οι αποδόσεις στο 1.70 είναι ελκυστικές. 

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας.  

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up