Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά (11/9): Καλοπληρωμένα σημεία με βάση τη στατιστική. Στατιστικά (11/9): Καλοπληρωμένα σημεία με βάση τη στατιστική.
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. 🇫🇷Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.... Στατιστικά (11/9): Καλοπληρωμένα σημεία με βάση τη στατιστική.

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

🇫🇷Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Το βράδυ στις 10 η Μπορντό υποδέχεται τη Λυών. Και τα 8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς είχαν γκολ και από τις 2 πλευρές. Στο υψηλό 1.90 το G/G.
🇹🇷
Σέντρα και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με την κόντρα της Ρίζεσπορ με τη Φενέρμπαχτσέ (20:00). Οι 7 προηγούμενες μεταξύ τους κόντρες έληξαν με over 2,5. Στο εξαιρετικό 1.80 και εδώ το σημείο.
Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται τη Ντέσνα Τσερνίγκοφ (19:00). Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες των φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 γκολ. Στο 1.65 το over στην αναμέτρηση.

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up