Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 13/02: Δυάδα με γκολ στο 2.93 (+δελτίο) Στατιστικά 13/02: Δυάδα με γκολ στο 2.93 (+δελτίο)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Εξαιρετικά κυλάει η νέα... Στατιστικά 13/02: Δυάδα με γκολ στο 2.93 (+δελτίο)

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

Εξαιρετικά κυλάει η νέα ενότητα με τα δελτία τα οποία παίζονται με βάση τη στατιστική. Σήμερα θα συνεχίσουμε με δύο πιλογές. Η μία από τη Σαουδική Αραβία και η άλλη από τη Σλοβακία.

🇸🇦 Στις 14:50 η Αλ Τααβόν υποδέχεται Αλ Κουαντσίγια. Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι “μανούλα” στα αμφίσκορα παιγνίδια. Προέρχεται από 9 συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα με σκορ κι από τις δύο πλευρές. Το πλέον χαρακτηριστικό είναι πως  στα 5 τελευταία ματς έχει 4 ισοπαλίες με σκορ 2-2. Η απόδοση στο 1.80 είναι Value και θα την ποντάρουμε.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ

🇸🇰 Στις 15:00 για το πρωτάθλημα της Σλοβακίας η Ζίλινα υποδέχεται τη Ζλάτε Μόραβτσε. Οι τελευταίοι αγώνες τόσο της γηπεδούχου, όσο και της φιλοξενούμενης ομάδας ολοκληρώθηκαν με Over 2.50. Επίσης, οι  4/5 πιο πρόσφατες μεταξύ τους συγκρούσεις είχαν μεγάλο σκορ. Αυτό το ματς θα αποτελέσει τη δεύτερη μας επιλογή.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up