Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 16/9: Δεκατέσσερις σερί νίκες ο Ερυθρός Αστέρας σε όλες τις διοργανώσεις Στατιστικά 16/9: Δεκατέσσερις σερί νίκες ο Ερυθρός Αστέρας σε όλες τις διοργανώσεις
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. 🇱🇻 Στη Λετονία η Λιεπάγια... Στατιστικά 16/9: Δεκατέσσερις σερί νίκες ο Ερυθρός Αστέρας σε όλες τις διοργανώσεις

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

🇱🇻 Στη Λετονία η Λιεπάγια στις 18:00 υποδέχεται τη Σπάρτακς. Τα 14 από τα 17 (84%) παιχνίδια των γηπεδούχων ολοκληρώθηκαν με G/G. Στο 1.50 το σημείο σε αυτή την κόντρα.

🇪🇺 Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει κόντρα στην Ομόνοια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα από τη Σερβία μετράει 14 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το διπλό με την Ομόνοια πληρώνει στο 2.15, μετά τις τελευταίες αλλαγές στις αποδόσεις.

🇫🇮 Στη Β’ Φινλανδίας η Γιάρο υποδέχεται την Εκενάς (18:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Τα 11/13 παιχνίδια των γηπεδούχων ολοκληρώθηκαν με Over 2,5 γκολ. Το σημείο στην σημερινή αναμέτρηση πληρώνει στο 1.60.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up