Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 21/9: Στο 93% το ποσοστό στα G/G σε αναμέτρηση της Ισλανδίας Στατιστικά 21/9: Στο 93% το ποσοστό στα G/G σε αναμέτρηση της Ισλανδίας
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. 🇮🇸 Στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας,... Στατιστικά 21/9: Στο 93% το ποσοστό στα G/G σε αναμέτρηση της Ισλανδίας

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

🇮🇸 Στο πρωτάθλημα της Ισλανδίας, στις 19:30 η Ακρανες υποδέχεται την Γκρόττα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας. Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής έχουν δώσει 14 παιχνίδια, από τα οποία τα 13 είχαν σκορ κι από τις δύο πλευρές (93%). Το G/G στη σημερινή της κόντρα πληρώνει στο 1.44 και με βάση τη στατιστική έχει αξία.

🇳🇴 Στη Β’ Νορβηγίας, στις 18:00, η Ρανχάιμ ταξιδεύει στην έδρα της Γκρόρουντ. Τα 14/15 ματς της φιλοξενούμενης ομάδας έληξαν με Over 2,5 γκολ (93%). Στην αποψινή τους κόντρα το σημείο πληρώνει στο 1.43. 

Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συνδυάσει τα δύο αυτά σημεία, θα πάρει κάτι παραπάνω από δύο φορές το κεφάλαιό του. 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up