Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 22/1: Ολλανδία και Ρουμανία για το 2.70 (κουπόνι) Στατιστικά 22/1: Ολλανδία και Ρουμανία για το 2.70 (κουπόνι)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. 🇳🇱 (19:45) Η δεύτερη... Στατιστικά 22/1: Ολλανδία και Ρουμανία για το 2.70 (κουπόνι)

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

🇳🇱 (19:45) Η δεύτερη ομάδα του Αγιαξ παίζει στην έδρα της Καμπούρ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β’ ολλανδικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι στα 20 ματς που έδωσα, είδαν τα 17 να ολοκληρώνεται με σκορ κι από τις δύο πλευρές. Στην αποψινή δύσκολη έξοδο, το σημείο πληρώνει στο 1.80. Τιμή εξαιρετική για τη συχνότητα με την οποία εμφανίζεται το σημείο.

🇷🇴 (20:00) Εξαιρετική παράδοση στο over έχει το ζευγάρι  Στεάουα Βουκουρεστίου – Βολουντάρι. Το 76 % των συναντήσεών τους έχει λήξει με over, ενώ σημειώνονται κατά μέσο όρο 3.26 τέρματα στις κόντρες τους. Το σημείο πληρώνει στο 1.50. 

Η απόδοση στη δυάδα που ποντάραμε είναι στο 2.70.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up