Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 24/1: Δυάδα από Ολλανδία και Ιταλία στο 2.32 (+δελτίο) Στατιστικά 24/1: Δυάδα από Ολλανδία και Ιταλία στο 2.32 (+δελτίο)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. 🇮🇹 Ξεκίνημα από την... Στατιστικά 24/1: Δυάδα από Ολλανδία και Ιταλία στο 2.32 (+δελτίο)

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

🇮🇹 Ξεκίνημα από την τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας. Εκεί αγωνίζεται η άσημη SCD Προγκρέσο. H εν λόγω κυρία σε 11 αναμετρήσεις μετράει ισάριθμα  GOAL/GOAL. Ποσοστό με λίγα λόγια στο 100%. Σήμερα στις 15:30 υποδέχεται την Κορρεγκέζε. Το σημείο στην μεταξύ τους κόντρα πληρώνει στο 1.50 και θα το αγοράσουμε.

🇳🇱 Από την Ιταλία θα πάμε στην Ολλανδία. Επίσης, στις 15:30 η Τβέντε υποδέχεται την  Φένλο. Ο μ.ο. τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια (για το πρωτάθλημα)  είναι στο υψηλότατο 3.68. Το G/G στην απόψε πληρώνει στο 1.55.

Η δυάδα πληρώνει στο 2.32, την οποία ήδη έχουμε ποντάρει.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up