Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 24/10: Τρεις επιλογές στο 100% με απόδοση 4.68 Στατιστικά 24/10: Τρεις επιλογές στο 100% με απόδοση 4.68
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Πλούσια η δράση στα... Στατιστικά 24/10: Τρεις επιλογές στο 100% με απόδοση 4.68

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Πλούσια η δράση στα πρωταθλήματα όλου του πλανήτη για σήμερα.

🇳🇱 Σκορ κι από τις δύο πλευρές είχαν τα πρώτα πέντε παιχνίδια της Εμμεν στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Στην αποψινή της κόντρα με την Χέρενφεν το G/G πληρώνει στο 1.53.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και στα παιχνίδια της Γκαζιάντεπ, η οποία στις 16:00 κοντράρεται με την Κόνιασπορ. Και οι 5 μάχες της στο πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκαν με σκορ κι από τις δύο πλευρές. Στο 1.80 εν προκειμένω το GOAL.

🇭🇺  Τέλος, στο ουγγρικό πρωτάθλημα, στις 18:00 η Πάκσι κοντράρεται με τη Χόνβεντ. Ολα τα παιχνίδια της φιλοξενούμενης ομάδας είχαν σκορ κι από τις δύο πλευρές. Το “αμφίσκορο” στην σημερινή τους κόντρα δίνει 1.70.

Στην περίπτωση που ποντάρουμε και στις τρεις επιλογές, το παρολί επιστρέφει 4.68 φορές το κεφάλαιό μας.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up