Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 29/01: Δυάδα από Γερμανία και Ελβετία στο 2.83 (+δελτίο) Στατιστικά 29/01: Δυάδα από Γερμανία και Ελβετία στο 2.83 (+δελτίο)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Πάμε να δούμε ακόμη... Στατιστικά 29/01: Δυάδα από Γερμανία και Ελβετία στο 2.83 (+δελτίο)

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

Πάμε να δούμε ακόμη ένα δελτίο με δυάδα στα γκολ, το οποίο σχεδόν τριπλασιάζει. Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο, αύριο και μεθαύριο.
🇩🇪 Στη Β΄ κατηγορία της Γερμανίας στις 19:30 διεξάγεται η κόντρα Βουρτσμπούργκερ Κίκερς – Φορτoύνα Ντ. Στο εν λόγω ζευγάρι το 73% των μεταξύ τους αναμετρήσεων ολοκληρώνεται με OVER, ενώ ο Μ.Ο τερμάτων είναι στο 3.06. Η αποψινή τους κόντρα πληρώνει το OVER 2,5 στο 1.85, απόδοση που κάνει το σημείο ελκυστικό.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

🇨🇭Στην Ελβετία στις 21:00 η Γκρασχόπερς υποδέχεται την  Ααράου. Εδώ το σημείο που θα επιλέξουμε δεν πληρώνει τόσο καλά, όσο αυτό της Γερμανίας. Παρ’ όλα αυτά το 1.53 στο GG έχει την αξία του με βάση τις εκτός έδρας επιδόσεις της Ααράου. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει σκοράρει και έχει δεχτεί γκολ στα 13/16 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Αυτό μας δίνει ποσοστό στο 81%.
Η δυάδα μας απόψε πληρώνει στο 2.83. 
Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up