Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 3/10: Στο 100% τα over της Σπάρτα Πράγας Στατιστικά 3/10: Στο 100% τα over της Σπάρτα Πράγας
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Πλούσια η δράση στα πρωταθλήματα... Στατιστικά 3/10: Στο 100% τα over της Σπάρτα Πράγας

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Πλούσια η δράση στα πρωταθλήματα όλου του πλανήτη για σήμερα.

🇧🇭  Στο πρωτάθλημα του Μπαχρέιν, στις 18:30 η Αλ Ριφά υποδέχεται την Αλ Ναγμά. Οι γηπεδούχοι στις 16 φετινές τους κόντρες έφεραν το G/G στις 14 και σε ποσοστό 88%. Στην σημερινή κόντρα το σημείο πληρώνει στο 1.60.

🇸🇮 Για το πρωτάθλημα της Σλοβενίας και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η Ντομζάλε παίζει με την Γκόριτσα. Ολα τα παιχνίδια της γηπεδούχου ομάδα στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν με G/G.  Στο 1.55 η απόδοση να συμβεί αυτό για έκτη φορά. 

🇨🇿 Στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, η Σπάρτα Πράγας κοντράρεται στις 20:00 με την πάντα επικίνδυνη Γιάμπλονετς. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με over όλες τις φετινές τους κόντρες στο πρωτάθλημα (5/5). To σημείο στην αποψινή αναμέτρηση δίνει 1.55.

Στην περίπτωση που κάποιες επιλέξει τα τρία αυτά σημεία σε παρολί, θα πληρωθεί στο 3,85.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up