Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 31/01: Δυάδα από Κροατία και Ιταλία στο 2.94 (+δελτίο) Στατιστικά 31/01: Δυάδα από Κροατία και Ιταλία στο 2.94 (+δελτίο)
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. Το κουπόνι της Παρασκευής πλήρωσε κατά... Στατιστικά 31/01: Δυάδα από Κροατία και Ιταλία στο 2.94 (+δελτίο)

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

Το κουπόνι της Παρασκευής πλήρωσε κατά το ήμισι. Αυτό διότι η δεύτερη επιλογή αναβλήθηκε λόγω καιρικών φαινομένων. Εστω και στο μισό, πήγε στο ταμείο. Πάμε σήμερα με ακόμη ένα δελτίο, το οποίο ξεχωρίσαμε με τα στατιστικά και ποντάραμε.

🇭🇷 Στις 18:05 η κροατική Γκόριτσα παίζει στην έδρα της Ριέκα. Οι φιλοξενούμενοι σε 16 παιγνίδια που έδωσαν για το πρωτάθλημα έφεραν τα 14 με G/G. Το σημείο στην αποψινή κόντρα πληρώνει στο 1.58.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

🇮🇹 Από την Κροατία θα πάμε στην Ιταλία. Σήμερα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στις 13:30 η Σπέτσια υποδέχεται την Ουντινέζε. Με βάση τη στατιστική, το ζευγάρι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για σκορ κι από τις δύο πλευρές, σε εξαιρετική απόδοση. Το 1.86. Το 78% από τις προηγούμενες μεταξύ τους κόντρες αμφότερες βρήκαν γκολ. Ενώ, κατά μέσο όρο, στις αναμετρήσεις τους σημειώνονται 3.17 τέρματα.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up