Το στοίχημα από... μέσα
Στατιστικά 9/1: Παράδοση που πληρώνει και παρολί στο 4.55. Στατιστικά 9/1: Παράδοση που πληρώνει και παρολί στο 4.55.
Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία. 🇳🇱 Η Ουτρέχτη υποδέχεται την Γκρόνιγκεν στο πλαίσιο... Στατιστικά 9/1: Παράδοση που πληρώνει και παρολί στο 4.55.

Καθημερινά, ξεχωρίζουμε για εσάς  ποιοτικά στατιστικά τα οποία έχουν αξία να χρησιμοποιηθούν, σε σχέση με τις προσφερόμενες αποδόσεις στα σημεία.

🇳🇱 Η Ουτρέχτη υποδέχεται την Γκρόνιγκεν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ερεντιβιζιε. Οι γηπεδούχοι έχουν 12 G/G στα 14 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η απόδοση στο σημείο είναι γύρω στο 1.80, αναλόγως και την εταιρία. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι δεν έχει καλή παράδοση αναφορικά με το σημείο, ωστόσο η συμπεριφορά των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την απόδοση μας κάνει να πάρουμε το σημείο.

🇸🇦 Στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Σαμπάπ υποδέχεται την Αλ-Ετιφάκ. Εδώ, οι γηπεδούχοι έχουν πληρώσει τις 9/11 φετινές τους κόντρες στο πρωτάθλημα στο GOAL. Το σημείο απόψε πληρώνει στ0 1.56.

🇳🇱 H Τσβόλε παίζει με την Αλκμααρ απόψε στις 21:00. Οι φιλοξενούμενοι σε 14 αναμετρήσεις έχουν 12 Over 2.5. To σημείο πληρώνει περίπου στο 1.60.

Στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει την τριάδα, θα πληρωθεί στο 4.55.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up