Professor


Στα «αστέρια» πάμε
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 20 Οκτωβρίου 2020 Professor

Καλημέρα σε όλους. Μεγάλη ημέρα η σημερινή, καθώς η γιορτή του ποδοσφαίρου επιστρέφει στις ζωές μας. Επίσης, συνδυάζεται με την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να επιτρέψει ένα 10% του κόσμου να επιστρέψει στα γήπεδα.
Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν περίεργη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με 2/2 μπασκετικά ταμεία, όμως το επόμενο το χάσαμε. Το ΣαββατοΚύριακο, ο καθηγητής πήρε «ρεπό», καθώς δεν είχε έμπνευση.
Πάμε να δούμε όμως τις σημερινές μας επιλογές και προτάσεις, σε μια ημέρα που έχει σπουδαία παιχνίδια.
Η αρχή γίνεται νωρίς στο Κίεβο, όπου η Ντιναμό υποδέχεται τη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το κακό «φεγγάρι» που περνάει η Γιούβε και φυσικά την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Από την άλλη, η «Μεγάλη Κυρία» είναι θεωρητικά το φαβορί, όμως κάτι οι καιρικές συνθήκες, κάτι η κακή ψυχολογία δεν αναμένεται να περάσει εύκολα από την Ουκρανία.
Η επιλογή που ξεχωρίζω από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το 2-3 γκολ που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00
Στη συνέχεια, θα ασχοληθούμε με το Λάτσιο – Ντόρτμουντ. Οι «αετοί» της Ρώμης έχουν ξεκινήσει νωχελικά στο πρωτάθλημα, με την ήττα από τη Σαμπντόρια με 3-0 το Σάββατο να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Από την άλλη, η Ντόρτμουντ είναι μια του ύψους μια του βάθους, όμως δεδομένα επιθετικά «φυσάει». Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους Λατσιάλι, που αμυντικά έχουν μεγάλα προβλήματα, μπροστά όμως στη μέρα του είναι «φωτιά».
Η επιλογή του goal/goal σε συνδυασμό με Over 2.5 βρίσκεται στο 1.85 και την αγοράζουμε πάραυτα.
Τέλος, θα πάμε στο Παρίσι, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί να ήθελε πολύ, παρόλα αυτά ο Έντισον Καβάνι δεν ταξίδεψε στην «Πόλη του φωτός» και έτσι δε θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
Εδώ, θα ποντάρουμε στην επιθετική δεινότητα των δυο αντιπάλων, καθώς αμφότερες σκοράρουν πολύ.
Το Over 1.5 γκολ πρώτου ημιχρόνου είναι αυτό που με έχει «κερδίσει» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και στην τιμή του 2.20 δε θα το αφήσω να πέσει κάτω.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΑ
(19:55) Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους 2-3 γκολ @2.00 / ποντάρισμα 10 μονάδες
(22:00) Λάτσιο – Ντόρτμουντ G/G + Over 2.5 @1.85 / ποντάρισμα 10 μονάδες
(22:00) Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Over 1.5 γκολ α’ ημιχρόνου @2.20 / ποντάρισμα 5.75 μονάδες
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ @8.14 / ποντάρισμα 5 μονάδες
Η κάβα μου έχει 1.910.75 μονάδες
Νέο υπόλοιπο κάβας 1,880 μονάδες