Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Στα Εμιράτα για -πολλά- γκολ και στο Ιραν για Χ Στα Εμιράτα για -πολλά- γκολ και στο Ιραν για Χ
Φανταστική ήταν η χθεσινή μας μέρα, όπου καταφέραμε και περάσαμε δύο ισοπαλίες, τις οποίες ποντάραμε σε μονά και δυάδα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με γκολ,... Στα Εμιράτα για -πολλά- γκολ και στο Ιραν για Χ

Φανταστική ήταν η χθεσινή μας μέρα, όπου καταφέραμε και περάσαμε δύο ισοπαλίες, τις οποίες ποντάραμε σε μονά και δυάδα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με γκολ, αλλά και ένα ακόμη Χ.

Μεγάλο το κέρδος στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος στην στήλη. Ομορφα κι απλά, προτάθηκαν δύο ισοπαλίες, οι οποίες πέρασαν αμφότερες. Το κέρδος μας ήταν μεγάλο, με τη δυάδα να πληρώνει στο 8.48. Μπορείτε να δείτε εδώ τη χθεσινή στήλη. 

Αυτά ανήκουν στο χθες. Σήμερα θα ασχοληθώ με μία αναμέτρηση που αναμένεται να έχει γκολ.

Στα 6 προηγούμενα μεταξύ τους μπήκαν 38 γκολ

Είναι κάποια παιχνίδια, όπου όταν δύο ομάδες διασταυρώνονται γίνεται ο χαμός. Ενα τέτοιο είναι η κόντρα της Αλ Ουάσλ με την Αλ Αΐν για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα των Η.Α.Ε. Αξίζει να σημειωθεί πως στις 6 προηγούμενες συναντήσεις τους, μπήκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 38 γκολ. 

Οι μπουκ βέβαια πήραν χαμπάρι τι έχει συμβεί και άλλαξαν τις αποδόσεις στο G/G, το οποίο ήταν η επιλογή μου. Το αξιοσέβαστο 1.55 έπεσε όπως βλέπω αυτή την ώρα στο 1.38. Το γεγονός αυτό δεν μας αφήνει περιθώρια κέρδους στο ποντάρισμα μας. Να ποντάρουμε τώρα σε αυτή την απόδοση δεν υπάρχει ουσία. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αυξήσουμε το ρίσκο, αγοράζοντας το σημείο από το ημίχρονο, το οποίο εκτοξεύει την απόδοση στο 3.10. 

Ισοπαλία που βούλιαξε στο Ιράν

Το πρωτάθλημα στο Ιράν επέστρεψε. Μαζί με αυτό και οι ισοπαλίες του. Χθες πληρωθήκαμε μία, σε απόδοση βέβαια στο 2.65. 0-0 το ματς, σβηστά μας πλήρωσε. Σήμερα υπάρχει ενδιαφέρον -και μάλιστα έντονο- στην κόντρα της Φουλάντ με την Εστεγκλάλ. Το Χ το αγόρασα προσωπικά προχθές στο 2.80. Σήμερα το βλέπω στο 2.50. Αυτή η απόδοση δεν είναι αποδεκτή για Χ. Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι δύσκολα θα ξεφύγει από το σημείο, οπότε θα ρίξω τα ψιλά εκεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:00) Αλ Ουάσλ – Αλ Αΐν G/G στο πρώτο ημίχρονο @ 3.10 / 6  μονάδες
(15:10) Φουλάντ – Εστεγκλάλ Χ @ 2.50 / 2.32 μονάδες

Δυάδα @ 7.75 / 2 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2045.32 μονάδες. 
Νέο υπόλοιπό κάβας  2030 μονάδες.

Asiatis

 

 

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up