Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Στο κυνήγι της έκπληξης στο Κύπελλο της Κίνας Στο κυνήγι της έκπληξης στο Κύπελλο της Κίνας
Ακόμη μια κερδοφόρα μέρα η χθεσινή. Η κάβα είναι καθρέπτης και αυτό φαίνεται. Σήμερα θα ασχοληθώ με το Κύπελλο στην Κίνα και θα κυνηγήσω... Στο κυνήγι της έκπληξης στο Κύπελλο της Κίνας

Ακόμη μια κερδοφόρα μέρα η χθεσινή. Η κάβα είναι καθρέπτης και αυτό φαίνεται. Σήμερα θα ασχοληθώ με το Κύπελλο στην Κίνα και θα κυνηγήσω εκπλήξεις.

Ακόμη μια θετική μέρα η χθεσινή. Η Γιατάι μας έβγαλε την ψυχή, ωστόσο κάλυψε το Χάντικαπ και μας πλήρωσε. Το ποντάρισμα ήταν, να θυμίσω, στο ασιατικό, το οποίο έχει δύο επιλογές (50-50) σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό που έχει τρεις επιλογές (33,3-33,3-33,3). Ο νοών νοείτω. Πάμε παρακάτω. Στο Τσάμπιονς λιγκ, η Αλ Αχλί από το Ντουμπάι, δίχως να είναι καλύτερη μας πλήρωσε. Το πρόσημο, λοιπόν τη ημέρας ήταν θετικό.

Προχωράμε στα σημερινά, όπου ξεχωρίζω το Κύπελλο της Κίνας. Μου αρέσει η κόντρα της Σουνίνγκ με τη Σενζέν. Το ματς ωστόσο είναι νωρίς το πρωί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το βάλω στην κάβα μου. Πάντως θα πήγαινα κόντρα στο φαβορί. Αυτό βέβαια θα το κάνω σε ένα άλλο ματς του Κυπέλλου. Αυτό της Λουνένγκ με την Νταλιάν. Από την τυπικά γηπεδούχο Λουνένγκ δεν θα αγωνιστεί ο Φελαϊνί. Ο Βέλγος είναι  ο μόνος που παλεύει στα τελευταία ματς της ομάδας. Η απώλειά του μεγάλη.

Αλλαγές θα έχει και η Νταλιάν. Ωστόσο ο Μπενίτεθ έχει ρίξει στη μάχη μπόλικους νέους κι έχουν “ψηθεί“. Βλέπω λοιπόν τον άσο εδώ στο 1.60θα πάω κόντρα, κι ας τελειώσει το παιχνίδι με 3-0. Μακροπρόθεσμα με τέτοια πονταρίσματα και κυνήγι σε αποδόσεις αξίας, θα έχουμε κέρδος. Οπότε στο Λουνένγκ – Νταλιάν θα πάω στο 2 με DNB, ώστε να πάρω πίσω το ποντάρισμά μου, στην περίπτωση που έρθει Χ.

Από εκεί και πέρα έχει και Τσάμπιονς Λιγκ. Το σημείο που μου αρέσει το πέρασα εδώ  στις μπόμπες της ημέρας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η κάβα μου έχει 2024,5

(15:00) Σαντόνγκ Λουνένγκ – Νταλιάν Προ 2 DNB @ 3.70 / 5 μονάδες

Νέο υπόλοιπο 2019,5

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up