Το στοίχημα από... μέσα
Professor
Αρχική κάβα
👨‍🏫2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+110
Ανοιχτά
10 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο
🟢2100 μονάδες
Μ.Ο. Αποδόσεων
16
Στο τέλος νικούν οι Γερμανοί! Στο τέλος νικούν οι Γερμανοί!
Καλησπέρα σε όλους. Καλή μέρα η χθεσινή, καθώς εμπιστευτήκαμε Πορτογαλία και Γαλλία και αμφότερες μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Θα προσπαθήσουμε και σήμερα να κινηθούμε στον... Στο τέλος νικούν οι Γερμανοί!

Καλησπέρα σε όλους. Καλή μέρα η χθεσινή, καθώς εμπιστευτήκαμε Πορτογαλία και Γαλλία και αμφότερες μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Θα προσπαθήσουμε και σήμερα να κινηθούμε στον ίδιο ρυθμό με στόχο τι άλλο; Το ταμείο.

Περνάει από την Ελβετία η Γερμανία

Η Γερμανία είδε τους Ισπανούς να της «κλέβουν» τη νίκη κυριολεκτικά στην εκπνοή του αγώνα. Το παιχνίδι στην Ελβετία είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν πως είναι το αφεντικό σε αυτό τον όμιλο. Με το σκεπτικό αυτό, θα εμπιστευτούμε το σύνολο του Λεβ.

Διπλό λοιπόν σε απόδοση 1.75.

Θέλει να «αλώσει» τη Μάλτα η Λετονία

Η Λετονία «πέταξε» 2 βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μολδαβία. Όσο και αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να σκοράρει και παρά τις πολλές ευκαιρίες έμεινε στο 0-0, δίνοντας ανέλπιστη ισοπαλία στους Μολδαβούς.

Από την άλλη, η Μάλτα κοίταξε στα «μάτια» τα Νησιά Φερόε σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με τους Μαλτέζουν να κάνουν την ανατροπή (από 1-0, 1-2), όμως να μην αντέχουν στην πίεση και να γνωρίζουν την ήττα με 3-2. Πολλές δυνάμεις χάθηκαν και η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη.

Εμπιστευόμαστε τη Λετονία και επιλέγουμε το 2πλο σε απόδοση 2.30

Συνοπτικά

ΔΥΑΔΑ

Ελβετία-Γερμανία 2πλο (1.75)

Μάλτα-Λετονία 2πλο (2.30)

Συνολική απόδοση 2αδας 4

Ποντάρισμα 10 μονάδες

Avatar

Professor

Λάτρης της αθλητικής δημοσιογραφίας αλλά και του στοιχήματος. Πρώτο στοίχημα στο Mundial του 2006. Κερδισμένο. Αυτό ήταν. Από τότε δε σταμάτησα το...σπορ και ευελπιστώ όλοι μαζί παρέα να νικήσουμε τον κουβά.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up