Το στοίχημα από... μέσα
KASPAROF
Αρχική κάβα
2000
Κέρδος/Ζημιά
-150
Ανοιχτά
10
Νέο Υπόλοιπο
1850
Μ.Ο. Αποδόσεων
10
Στο τρένο για Γερμανία – Ιταλία Στο τρένο για Γερμανία – Ιταλία
Καλημέρα καλημέρα στον λαό. Όχι δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές αλλά το στοίχημα έχει λαό που το ακολουθεί. Αγαπημένο Σαββατιάτικο  μεγάλο κουπόνι, πολλές οι επιλογές... Στο τρένο για Γερμανία – Ιταλία

Καλημέρα καλημέρα στον λαό. Όχι δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές αλλά το στοίχημα έχει λαό που το ακολουθεί. Αγαπημένο Σαββατιάτικο  μεγάλο κουπόνι, πολλές οι επιλογές πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Αν όχι τώρα, πότε;

Ξεκινάμε με την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και το Σαντχάουζεν – Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να πάρουν δεύτερη σερί νίκη για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη τριάδα και το ματς κόντρα στην Σαντχάουζεν της αποδεκατισμένης αμυντικής γραμμής είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τρίποντο. Ποντάρισμα στο διπλό του 1,90.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Τέσσερα εντός χωρίς νίκη είναι πολλά

Μπαίνουμε στο τρένο και κατεβαίνουμε στην Ιταλία και την Serie A, εκεί όπου η Σασσουόλο των τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς νίκη στο γήπεδο της, υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη Βερόνα. Μεγαλύτερο το κίνητρο των γηπεδούχων αφού στοχεύουν και τις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο κοιτάμε αριστερά λοιπόν στον Άσο του 2,37.

Ντέρμπι μίσους

Συνεχίζουμε στην Ιταλία και την Serie B που στοχεύσαμε το παιχνίδι της Σαλερνιτάνα με την Κοζέντσα. Είναι ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα που θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο, βέβαια το αήττητο των γηπεδούχων ( 9 σερί ματς) και η βαθμολογική τους θέση μας δίνουν ενα προβάδισμα στον Άσο του 2,05.

Το παρολί μας επιστρέφει 9,29 φορές τα λεφτά μας.

Καλή τύχη!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(14:00) ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 2 @ 1,90

(16:00) ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΒΕΡΟΝΑ 1 @ 2,37

(17:00) ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ 1 @ 2,05

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ 9,29/ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ

Η κάβα μου έχει 1928 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο κάβας:  1923 μονάδες

KASPAROF

KASPAROF

Με βάση την αγάπη για το ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον από μικρός για όλα τα πρωταθλήματα, για παίκτες, για ομάδες ασχολήθηκα κι εγώ με το στοίχημα. Βέβαια εδώ δεν είμαστε ούτε για να τζογάρουμε, αλλά ούτε για να ποντάρουμε στην τύχη. Ως γνωστόν με τα λίγα δεν βγάζεις πολλά... άλλωστε το στοίχημα δεν είναι μόνο τύχη, είναι μελέτη και τακτική. Εδώ λοιπόν θα μελετάμε τον αντίπαλο (μπουκ) και θα φτιάχνουμε την τακτική μας ώστε να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας, χωρίς υπερβολές και πολύ τζογάρισμα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up