Το στοίχημα από... μέσα
Στο 20.00 η πρωτιά του Ολυμπιακού στον όμιλο Στο 20.00 η πρωτιά του Ολυμπιακού στον όμιλο
Αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων, βγήκαν και οι αποδόσεις από τους μπουκ  στα ειδικά στοιχήματα των ομίλων. Στο 20.00 αυτή του Ολυμπιακού για... Στο 20.00 η πρωτιά του Ολυμπιακού στον όμιλο

Αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων, βγήκαν και οι αποδόσεις από τους μπουκ  στα ειδικά στοιχήματα των ομίλων. Στο 20.00 αυτή του Ολυμπιακού για πρωτιά.

Ο Ολυμπιακός όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα, κληρώθηκε στον Γ’ όμιλο με αντιπάλους την Πόρτο από το Α’ γκρουπ, την Μάντσεστερ Σίτι από το Β’, και την Μαρσέιγ από το Δ’.

Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους  ομίλους του Champions League! | newsbreak

Αν μη τι άλλο οι ερυθρόλευκοι είναι μαθημένοι στα δύσκολα, με τον όμιλο να μας προδιαθέτει για μεγάλες και συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Στο 20.00 η πρωτιά του ΟΣΦΠ

Οσον αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις, πρώτο φαβορί για την πρωτιά είναι η Σίτι με 1,22. Ακολουθεί η Πόρτο με 3.00, ενώ η γαλλική Μαρσέιγ πληρώνει 12.00. Τέταρτος στη σειρά έρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε περίπτωση πρωτιάς, επιστρέφει 20 φορές το κεφάλαιό μας.

Εξαιρετική η απόδοση της πρόκρισης

Τώρα στη σχετική αγορά με τις αποδόσεις των προκρίσεων, διόλου ευκαταφρόνητο είναι το 4,75 που αξιολογούν οι ειδικοί την πρόκριση της ομάδας του λιμανιού στους 16.

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up