Το στοίχημα από... μέσα
Στρατηγική πονταρίσματος στα ημίχρονα/τελικά Στρατηγική πονταρίσματος στα ημίχρονα/τελικά
Πολλές φορές είναι δύσκολο να «κυκλώσουμε» το τελικό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα. Οπότε η πρόβλεψη στο ημίχρονο/τελικό είναι πολύ δυσκολότερο να επιτευχθεί. Ποιος ο... Στρατηγική πονταρίσματος στα ημίχρονα/τελικά

Πολλές φορές είναι δύσκολο να «κυκλώσουμε» το τελικό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα. Οπότε η πρόβλεψη στο ημίχρονο/τελικό είναι πολύ δυσκολότερο να επιτευχθεί. Ποιος ο λόγος βέβαια να ποντάρουμε σε τέτοιο στοίχημα; Μα φυσικά επειδή  προσφέρει αρκετά υψηλές αποδόσεις.

Φυσικά, για να πετύχουμε ένα τέτοιο στοίχημα, χρειαζόμαστε σύμμαχο μας και την τύχη. Ωστόσο, δεν μπορούμε να βασιστούμε αποκλειστικά στην τύχη. Υπάρχουν πολλές σκέψεις που μπορούν να μας βοηθήσουν στην προετοιμασία μιας τέτοιας πρόβλεψης. Οι αποδόσεις, για πλήρη ή μερική ανατροπή στο αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, στις περισσότερες περιπτώσεις ξεκινούν στις 13.00 και θα μπορούσαν ακόμη και να φτάσουν στο ελκυστικό 30.00-40.00.

Κοντά στη δυναμικότητα, παρόμοιοι στόχοι

Σίγουρα η επιλογή μας πρέπει να κατευθύνεται προς έναν αγώνα μεταξύ ομάδων που βρίσκονται κοντά στην κατάταξη και με παρόμοιους στόχους. Και οι δύο ομάδες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να γυρίσουν την ροή  του αγώνα προς όφελός τους, στην περίπτωση που είναι πίσω στο ημίχρονο. Μια καλή μέθοδος είναι να κάνετε πρώτα μια πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αγνοώντας το αποτέλεσμα στο ημίχρονο. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά χρήσιμη, αν στοχεύουμε σε μια πρόβλεψη ισοπαλίας και over 1,5 γκολ στον αγώνα. Πιθανότατα, εκτιμήσαμε ότι η απόδοση των ομάδων είναι παρόμοια και ότι και οι δύο έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που απομένει είναι να κοιτάξουμε τα στατιστικά στοιχεία και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ποια από τις δύο ομάδες έφτασε πιο κοντά στην ανατροπή ενός αγώνα και το αντίθετο. Μετά από αυτές τις αναλύσεις μπορούμε να παράγουμε μια καλή πρόβλεψη για 1 / X ή 2 / X. Ένα γεγονός που μπορεί να φανεί χρήσιμο, είναι ότι ένα σοβαρό ποσοστό του πρώτου ημιχρόνου των περισσότερων αγώνων τελειώνει δίχως σκορ η αν αυτός έχει, με 1-0 ή και 0-1.

Καλή η γηπεδούχους… καλύτερη η φιλοξενούμενη

Η καλή επιλογή για ένα στοίχημα ημίχρονο/τελικό θα ήταν σε ένα παιχνίδι μεταξύ μιας καλής γηπεδούχου ομάδας, κόντρα σε μία που είναι πού καλή εκτός έδρας. Αν αυτή κυνηγάει και κάποιον σημαντικό στόχο, τόσο το καλύτερο. Επίσης, μπορούμε να δούμε μια ομάδα που παίζει ως φιλοξενούμενη, συνήθως τείνει να μπει στον αγώνα δυνατά και συνήθως βρίσκει και σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Κατά συνέπεια, η γηπεδούχος ομάδα θα αναγκαστεί να αυξήσει την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση.

Και η… μερική ανατροπή πληρώνει καλά

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να φέρει τούμπα ένα παιχνίδι και αυτό δεν συμβαίνει αρκετά συχνά. Η μερική ανατροπή του αποτελέσματος ενός αγώνα είναι πιο πιθανή και οι αποδόσεις για μια τέτοια εξέλιξη είναι επίσης πολύ υψηλές. Μια καλή τακτική είναι να μπορέσετε να αποκομίσετε κέρδη από τις προβλέψεις HT / FT, είναι να τις συμπεριλάβετε σε συστήματα. Το “Yankee” και το “Lucky 15” είναι και οι δύο κατάλληλες επιλογές.

Βρείτε τις εταιρίες που πληρώνουν καλύτερα

Ανεξάρτητα από το είδος του στοιχήματος που θα επιλέξουμε, οι αποδόσεις που προσφέρονται από τις στοιχηματικές εταιρίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα. Από μαθηματική άποψη, οι υψηλότερες αποδόσεις  για το ίδιο αποτέλεσμα ενός γεγονότος μας δίνουν την ευκαιρία για μια καλύτερη διαχείριση της κάβας μας μακροπρόθεσμα.

Insidebet.gr

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up