Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Τα 26/27 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, έληξαν με G/G Τα 26/27 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, έληξαν με G/G
Στη σημερινή στήλη θα κυνηγήσουμε 2 αναμετρήσεις στην Ασία, οι οποίες περιμένουμε πως θα έχουν σκορ. Χαιρετώ την παρέα. Στην τελευταία μας στήλη είχαμε... Τα 26/27 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, έληξαν με G/G

Στη σημερινή στήλη θα κυνηγήσουμε 2 αναμετρήσεις στην Ασία, οι οποίες περιμένουμε πως θα έχουν σκορ.

Χαιρετώ την παρέα.

Στην τελευταία μας στήλη είχαμε μικρή χασούρα, καθώς στο ντέρμπι της Κίνας μεταξύ της Γκουοάν  Π. και της Εβεργκράντε, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν από το να σημαδεύουν εστία, να στέλνουν την μπάλα στο δοκάρι. Το 0-0 μας έριξε έξω. Ευτυχώς πληρωθήκαμε στην Ιαπωνία με την Κόμπε, η οποία διατήρησε το ταμείο μας στα πράσινα.  Συνεχίζουμε με τα “φρέσκα” όπου θα παίξουμε μπάλα με δύο αναμετρήσεις που πιστεύω θα εμφανίσουν το G/G.

Σκοράρουν παραδοσιακά και πληρώνουν

To ενδιαφέρον σήμερα στην Ασία στρέφεται στις αραβικές χώρες. Κίνα, Ιαπωνία και Κορέα από αύριο. Σήμερα θα μείνουμε σε Σαουδική Αραβία και Η.Α.Ε. Πρώτη χρονικά αναμέτρηση είναι από τη Σαουδική Αραβία στο ζευγάρι Αλ Αΐν – Αλ Φατέχ. Την τελευταία ώρα παρατηρείται πίεση στο διπλό της Αλ Φατέχ. Αυτό ωστόσο δεν είναι το σημείο που μας απασχολεί. Μας ενδιαφέρει εντούτοις η συμπεριφορά της  Αλ Φατέχ μακριά από την έδρα της, όπου στα τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος φέρνει G/G. Οι γηπεδούχοι έχουν ως όπλο την έδρα. Η μεταξύ τους, λοιπόν, κόντρα περιμένω να έχει γκολ και διακυμάνσεις στο σκορ, σε απόδοση αρκετά, μάλιστα, υψηλή.

Από τη Σαουδική Αραβία πάμε στα Εμιράτα. Πάλι θα ασχοληθούμε με Αλ Αΐν. Αυτή με τα γνωστά νταλαβέρια με τους ελληνικούς συλλόγους και πρώην ομάδα του Μάρκους Μπεργκ. Αυτή λοιπόν είναι φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Aλ Σαρίγια, η οποία έχει αρκετά λάτιν στοιχεία, καθώς όλοι της οι ξένοι είναι από τη Βραζιλία. Τι γίνεται εδώ; Το ζευγάρι έχει 26/27 G/G στις πιο πρόσφατες κόντρες τους, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι και over. Υπό αυτές τις συνθήκες και με βάση τη δυναμικότητα τους, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα σπάσει το GOAL σε αυτό το ζεύγος.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(14:40) Αλ Αΐν (ΣΑρ) – Αλ Φατέχ G/G @ 1.83
(19:00) Αλ Αΐν (ΗΑΕ) – Αλ Σαρίγια G/G @ 1.53 / 10 μονάδες

Δυάδα @ 2.86 / 5.75

Η κάβα μου έχει 2005.75 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας: 1990 μονάδες

Asiatis

 

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up