Το στοίχημα από... μέσα
Τζίροι 16/09/20: Η σέντρα στη Γερμανία μαζεύει το χρήμα, “γκρεμίστηκε” ο άσος της Λυών Τζίροι 16/09/20: Η σέντρα στη Γερμανία μαζεύει το χρήμα, “γκρεμίστηκε” ο άσος της Λυών
Tο παιχνίδι της Μπάγερν με τη Σέλκε έχει μαζέψει όλο το χρήμα των παικτών ΟΠΑΠ Πάμε στοίχημα. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει με τους σημερινούς τζίρους.... Τζίροι 16/09/20: Η σέντρα στη Γερμανία μαζεύει το χρήμα, “γκρεμίστηκε” ο άσος της Λυών

Tο παιχνίδι της Μπάγερν με τη Σέλκε έχει μαζέψει όλο το χρήμα των παικτών ΟΠΑΠ Πάμε στοίχημα. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει με τους σημερινούς τζίρους.

Σέντρα στο πρωτάθλημα της Γερμανίας και δεν θα μπορούσε το ματς της πρεμιέρας να μην μαζέψει όλο το χρήμα των παικτών του στοιχήματος. Η Μπάγερν υποδέχεται τη Σάλκε στις 9:30, με το παιχνίδι αυτή την ώρα να έχει συγκεντρώσει πάνω του περίπου 1,3 εκ. €. Η μερίδα του λέοντος φυσικά  έχει πάει στη γηπεδούχο Μπάγερν, της οποία η νίκη πληρώνει μόλις στο 1.10.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρουσα και η αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η 4η αγωνιστική στη Λιγκ 1 της Γαλλίας. Εκεί, η Λυών υποδέχεται τη Νιμ των πολλών προβλημάτων. Ο τζίρος στην κόντρα αγγίζει το 1 εκ. €. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως ο άσος, από το αρχικό 1.50 έχει κατρακυλήσει στο 1.28. 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up