Το στοίχημα από... μέσα
Τζίροι 16/09/20: Στη Γαλλία το χρήμα Τζίροι 16/09/20: Στη Γαλλία το χρήμα
Tο παιχνίδι της Παρί με τη Μετζ έχει μαζέψει όλο το χρήμα των παικτών ΟΠΑΠ Πάμε στοίχημα. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει με τους σημερινούς τζίρους.... Τζίροι 16/09/20: Στη Γαλλία το χρήμα

Tο παιχνίδι της Παρί με τη Μετζ έχει μαζέψει όλο το χρήμα των παικτών ΟΠΑΠ Πάμε στοίχημα. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει με τους σημερινούς τζίρους.

Την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα, από πλευρά τζίρου, κλέβει η κόντρα της Παρί με την Μετζ για τη γαλλική Λιγκ 1. Οι Παριζιάνοι έχουν ξεκινήσει με το αριστερό το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα σήμερα να ψάχνουν την ανάκαμψη. Το εν λόγω παιχνίδι όπως φαίνεται και στην αντίστοιχη σελίδα του insidebet.gr έχει πάρει πάνω του περίπου 2 εκ. €, εκ των οποίων τη μερίδα του λέοντος ο άσος της Παρί σε τοκογλυφικές τιμές.

 

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει η κόντρα της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με 300.000€. 

Χρήμα πέφτει μπόλικο και στο Τένις. Αυτή την ώρα, στο live της κόντρας του Τραβάλια με τον Τσόριτς στο ATP της Ρώμης, έχουν παιχθεί 8. εκ €. 

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up