Το στοίχημα από... μέσα
Τζίροι 3/11: Το χρήμα στα σημερινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τζίρος του Σίτι – ΟΣΦΠ Τζίροι 3/11: Το χρήμα στα σημερινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τζίρος του Σίτι – ΟΣΦΠ
Tα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν μαζέψει και σήμερα όλο το χρήμα των παικτών ΟΠΑΠ Πάμε στοίχημα. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει με τους σημερινούς τζίρους.... Τζίροι 3/11: Το χρήμα στα σημερινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τζίρος του Σίτι – ΟΣΦΠ

Tα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν μαζέψει και σήμερα όλο το χρήμα των παικτών ΟΠΑΠ Πάμε στοίχημα. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει με τους σημερινούς τζίρους.

Σε λίγες ώρες ξεκινάει το κυρίως πιάτο της 3ης -και τελευταίας του πρώτου γύρου- αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυσκολότερη -στα χαρτιά- αποστολή του σε αυτή τη διαδικασία. Μέχρι τώρα, στο παιχνίδι έχουν ταιριαστεί 515.000€.  Το 82% (422.000) έχει πάει στη Σίτι, ενώ μόλις το 5% (27.000) στον ΟΣΦΠ.

Από εκεί και πέρα, το ματς που έχει συγκεντρώσει πάνω του τα περισσότερα χρήματα είναι αυτή της Μίντιλαντ με τον Άγιαξ. Στην εν λόγω αναμέτρηση έχουν παιχτεί 856.000€. Υπό διαφορετικές συνθήκες, το διπλό θα παιζόταν κατά κόρον. Στην COVID εποχή και ύστερα από τα πολλά κρούσματα στον “Αίαντα”, τα πονταρίσματα έχουν ως εξής: 25% στον άσο, 25% στο Χ και 50% στο διπλό.

Τέλος, το διπλό με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι αυτό της Ατλέτικο στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, το οποίο πονταρίστηκε τόσο στο pre live, όσο και στο Live.

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.






Scroll Up