Το στοίχημα από... μέσα
Τούμπα οι αποδόσεις στο σκανδιναβικό ντέρμπι Τούμπα οι αποδόσεις στο σκανδιναβικό ντέρμπι
Αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων θα μας απασχολήσουν τις προσεχείς ημέρες. Στην αυριανή μάχη των σκανδιναβικών παρατηρείται μια σημαντική αλλαγή. Η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων... Τούμπα οι αποδόσεις στο σκανδιναβικό ντέρμπι

Αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων θα μας απασχολήσουν τις προσεχείς ημέρες. Στην αυριανή μάχη των σκανδιναβικών παρατηρείται μια σημαντική αλλαγή.

Η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων φέρνει στο προσκήνιο αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Το κατά πόσο χρειάζονται αυτά τα φιλικά εν μέσω πανδημίας, μόνο αυτοί που τα διοργανώνουν το γνωρίζουν… κι αν.

Οσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι θέλει μεγάλη προσοχή. Δεν νομίζω πως υπάρχει ποδοσφαιριστής που υπό αυτές τις συνθήκες θα βάλει τα πόδια του στη φωτιά. 

Αύριο υπάρχει λοιπόν το φιλικό των Λαμόγιανσεν με τους Λαμόγιανσον. Δανία – Σουηδία με λίγα λόγια. Δεν θα ξανα κάνω αναφορά στο περίφημο 2-2 που πέταξε έξω την Ιταλία στο Euro.

Οι Δανοί έχουν πολλά προβλήματα και μέχρι το βράδυ ο προπονητής τους θα ψάχνει παίκτες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το διπλό των Σουηδών από το 3.10 να πέσει στο 1.70.

Παρ’ όλα αυτά.. Ποντάρισμα σε τέτοια παιχνίδια εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

 

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up