Το στοίχημα από... μέσα
Το ίδιο έργο στην Κύπρο, τρίτη συνεχόμενη ημέρα Το ίδιο έργο στην Κύπρο, τρίτη συνεχόμενη ημέρα
Τις δύο προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε 2 διπλά από υην Κύπρο που πήραν ποντάρισμα και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Κάτι ανάλογο παρατηρούμε και σήμερα. Μια την Παρασκευή... Το ίδιο έργο στην Κύπρο, τρίτη συνεχόμενη ημέρα

Τις δύο προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε 2 διπλά από υην Κύπρο που πήραν ποντάρισμα και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Κάτι ανάλογο παρατηρούμε και σήμερα.

Μια την Παρασκευή με την Αλκή, μία χθες με τον ΠΟ Ξυλοτύμβου, η Β’ Κύπρου μαρτύρησε σημεία με βάση τις αυξομειώσεις των αποδόσεων. Στα ραντάρ του “BET ALERT” έπεσε σήμερα ακόμη μια κόντρα από το εν λόγω πρωτάθλημα.

Στις 16:30 η ΑΣΙΣ Λύσης υποδέχεται την Ομόνοια Αραδίππου. Εδώ το διπλό από το 2.80, μέσα στην προηγούμενη ώρα έπεσε στο 2.25. Από μόνο του το γεγονός δεν μαρτυρά και κάτι.

Η στήλη θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει εκ νέου. 

Avatar

Insider

Ασχολούμαι με το στοίχημα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν είναι υπερβολή άλλωστε, καθώς οικογενειακά διατηρούσαμε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Εκεί μέσα μεγάλωσα και τα ρέστα. Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά πως η Μάνα δεν χάνει... Οπότε πάντα παλεύω να βρω τις αδυναμίες της προς όφελός μας. Ασχολούμαι χρόνια με το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ λατρεύω τις μικρότερες κατηγορίες. Εκεί τρέχω κάθε Κυριακή. Προτιμώ να δω το Ιωνικός - Προοδευτική, από το Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ (τις κάνω γούστο και τις δύο). Μέσα από αυτή τη στήλη, θα ξεχωρίσουμε σημεία που έχουν αξία, ενώ θα λέμε και 2-3 πραγματάκια για το πρωτάθλημα που γουστάρουμε περισσότερο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up