Το στοίχημα από... μέσα
Το “θαύμα” των Χριστουγέννων Το “θαύμα” των Χριστουγέννων
Χρόνια πολλά με υγεία, τύχη και πολλές ευχές από την ομάδα του insidebet.gr. Αν μη τι άλλο, μερικές μέρες το χρόνο δεν γίνεται να... Το “θαύμα” των Χριστουγέννων

Χρόνια πολλά με υγεία, τύχη και πολλές ευχές από την ομάδα του insidebet.gr.

Αν μη τι άλλο, μερικές μέρες το χρόνο δεν γίνεται να ασχολούμαστε με το στοίχημα. Αλλωστε, όλοι συμμετέχουμε σε αυτό, το μεγάλο Στοίχημα της Ζωής. Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές από όλες όσες έχουμε ζήσει. Πρωτόγνωρες για τη γενιά μας. Μια γενιά που δεν έζησε πολέμους, κακουχίες και κατοχές. Είναι η πρώτη φορά που δεν χτύπησαν οι πόρτες για τα κάλαντα, η πρώτη φορά που πολλοί από εμάς πιθανότατα δεν μπορέσαμε να βρεθούμε δίπλα στις οικογένειες μας.

Αυτό που πλέον αναζητάμε είναι το “θαύμα” των Χριστουγέννων. Το “θαύμα” της Θείας γέννησης. Οπως, λοιπόν, γεννήθηκε ο θεάνθρωπος για να σώσει την ανθρωπότητα, έτσι κι εμείς αναμένουμε το μεγάλο θαύμα -τη θεραπεία- που θα μας βγάλει από αυτό το τέλμα. Και για να το πούμε στη γλώσσα μας τελικά, ένα γκολ στο 90′, μια ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Μια ανατροπή ούτως ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει πιο δυνατούς, ενωμένους και ώριμους για τους επόμενους αγώνες της ζωής μας.

Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους.

Avatar

Insider

Ασχολούμαι με το στοίχημα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν είναι υπερβολή άλλωστε, καθώς οικογενειακά διατηρούσαμε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Εκεί μέσα μεγάλωσα και τα ρέστα. Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά πως η Μάνα δεν χάνει... Οπότε πάντα παλεύω να βρω τις αδυναμίες της προς όφελός μας. Ασχολούμαι χρόνια με το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ λατρεύω τις μικρότερες κατηγορίες. Εκεί τρέχω κάθε Κυριακή. Προτιμώ να δω το Ιωνικός - Προοδευτική, από το Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ (τις κάνω γούστο και τις δύο). Μέσα από αυτή τη στήλη, θα ξεχωρίσουμε σημεία που έχουν αξία, ενώ θα λέμε και 2-3 πραγματάκια για το πρωτάθλημα που γουστάρουμε περισσότερο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up