Το στοίχημα από... μέσα
Professor
Αρχική κάβα
👨‍🏫2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+120
Ανοιχτά
10 μονάδες
Νέο Υπόλοιπο
🟢2110 μονάδες
Μ.Ο. Αποδόσεων
22
Το Insidebet τώρα και στο youtube, σήμερα στις 12:30 η πρώτη εκπομπή Το Insidebet τώρα και στο youtube, σήμερα στις 12:30 η πρώτη εκπομπή
Γεια σας και χαρά σας! Μετά από την πρώτη περίοδο δοκιμών, έφτασε η στιγμή να πάμε στο επόμενο βήμα. Η εξέλιξη άλλωστε δε γίνεται... Το Insidebet τώρα και στο youtube, σήμερα στις 12:30 η πρώτη εκπομπή

Γεια σας και χαρά σας! Μετά από την πρώτη περίοδο δοκιμών, έφτασε η στιγμή να πάμε στο επόμενο βήμα. Η εξέλιξη άλλωστε δε γίνεται να σταματήσει ποτέ, προσφέροντάς σας πάντα το καλύτερο δυνατόν.

Στις 12:30 λοιπόν θα βγει στον ιντερνετικό «αέρα» του youtube η πρώτη εκπομπή του Insidebet, με οικοδεσπότες του Kasparof και Professor και καλεσμένους όλους εσάς για να αναλύσουν τα παιχνίδια, να δώσουν live παιχνίδια και φυσικά για να μιλήσουν μαζί σας.

Χωρίς κόσμο, βλέπουμε πως τα γήπεδα είναι…κρύα. Για αυτό ζητάμε τη στήριξή σας. Μια εκπομπή δε γίνεται να πάρει μπρος χωρίς τον κόσμο της.

Πάμε να γίνουμε η συνήθεια του Σαββατοκύριακου (και όχι μόνο). Μαζί σας!

Παρακάτω το κανάλι του Insidebet στο youtube. Μπείτε, δείτε και κάντε εγγραφή και καμπανάκι για να βλέπετε πότε είμαστε στον «αέρα» ή φυσικά για να παρακολουθήσετε κάποια από τις εκπομπές που χάσατε.

Σε αυτό το πάρτι, είστε ΟΛΟΙ καλεσμένοι. Καλή μας αρχή!

Για να μπείτε στο κανάλι πατήστε ΕΔΩ

Avatar

Professor

Λάτρης της αθλητικής δημοσιογραφίας αλλά και του στοιχήματος. Πρώτο στοίχημα στο Mundial του 2006. Κερδισμένο. Αυτό ήταν. Από τότε δε σταμάτησα το...σπορ και ευελπιστώ όλοι μαζί παρέα να νικήσουμε τον κουβά.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up