Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
Τσάμπιονς Λιγκ για γέλια και διπλό που παίρνει χρήμα στη Β’ Κίνας Τσάμπιονς Λιγκ για γέλια και διπλό που παίρνει χρήμα στη Β’ Κίνας
Εξαιρετικά προχωράει η στήλη του Ασιάτη, η οποία κλείνει με θετικό πρόσημο το μήνα. Επιλογη από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τη Β’ Κίνας.... Τσάμπιονς Λιγκ για γέλια και διπλό που παίρνει χρήμα στη Β’ Κίνας

Εξαιρετικά προχωράει η στήλη του Ασιάτη, η οποία κλείνει με θετικό πρόσημο το μήνα. Επιλογη από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τη Β’ Κίνας.

Τσάμπιονς Λιγκ για… κλάματα

Το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας προκαλεί γέλιο. Αυτό βέβαια λόγω του COVID-19. Ενα απλό παράδειγμα. Η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου, που πήγε να παίξει τη συνέχεια του των ομίλων στο Κατάρ υπό τη μορφή που αποφάσισε η Ομοσπονδία, αποκλείστηκε από τη συνέχεια λόγω των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στην ομάδα.

Οι κάτοχοι του Τίτλου, που ήταν και πρώτοι στον όμιλό τους, δεν μάζεψαν 13 παίκτες για το τελευταίο παιχνίδι, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουν το ματς, αλλά και να αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αλλη ομάδα πάλι δεν παρουσάστηκε καν. Βέβαια, το θέμα με την κάτοχο είναι σοβαρό, διότι είναι κρίμα μια τόσο καλή ομάδα, να αποκλειστεί με τέτοιον τρόπο. Κρίμα και για μια τέτοια οργάνωση να μην προστατεύει τις αξίες της.

Από την άλλη έχεις και την Αλ Σαντ του Τσάβι που αποκλείστηκε, λόγω έλλειψης του VAR. Ο Ισπανός δικαίως γκρίνιαξε για την απουσία της εν λόγω τεχνολογίας σε αυτή την φάση της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται και σήμερα στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας έχουμε την κόντρα της Περσέπολις από το Ιράν και της Παχτακόρ από το Ουζμπεκιστάν. Δύο ομάδες που σκοράρουν ελάχιστα, σε μια άκρως ισορροπημένη κόντρα.

Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο και θα την κρατήσω στα πονταρίσματά μου.

Πτώση απόδοσης στη Β’ Κίνας

Από εκεί και πέρα έχει μια κόντρα στη Β’ Κίνας με δύο ομάδες που σκοράρουν, ενώ παραδοσιακά και οι μεταξύ τους κόντρες δίνουν μπόλικα γκολ. Το αμφίσκορο σε αυτή την αναμέτρηση πληρώνει στο 2,12. Αρκετά αξιόλογη η απόδοση δεδομένων των συνθηκών. Αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες είναι η πτώση στο διπλό. Να ομολογήσω με τη φόρμα της Τζισένγκ, το 2 DNB στο 2.10 το βρίσκω πολύ ελκυστικό.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(14:35) Τσεγιάνγκ Γκ. – Γκουϊζχού Τζισένγκ GOAL @ 2,12 / 5 μονάδες
(14:35) Τσεγιάνγκ Γκ. – Γκουϊζχού Τζισένγκ 2 DNB @ 2,10 / 5 μονάδες
(20:45) Περσέπολις – Παχτακόρ Χ @3.00 / 5 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2030,5 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο κάβας 2015,5 μονάδες.

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up