Το στοίχημα από... μέσα
Τσέλσι για μεγάλα πράγματα φέτος Τσέλσι για μεγάλα πράγματα φέτος
Δυστυχώς η Κυριακή δεν ήταν καλή (στοιχηματικά) ημέρα, αφού μετά από 5 σερί επιτυχίες, ο sniper σημάδεψε τελικά… τον κουβά, όμως έτσι είναι τα... Τσέλσι για μεγάλα πράγματα φέτος

Δυστυχώς η Κυριακή δεν ήταν καλή (στοιχηματικά) ημέρα, αφού μετά από 5 σερί επιτυχίες, ο sniper σημάδεψε τελικά… τον κουβά, όμως έτσι είναι τα πράγματα καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν και οι αναποδιές, ωστόσο παραμένουμε σε θετικό πρόσημο και πάμε για άλλα

Τη Δευτέρα το βλέμα του ελεύθερου σκοπευτή κοιτάει προς τα νότια παράλια της Μ.Βρετανίας και πιο συγκεκριμένα στο Μπράιτον εκεί όπου η Τσέλσι καλείται να ξεπεράσει τον πρώτο σκόπελο της σεζόν.

Οι Λονδρέζοι έχοντας ξοδέψει πάνω απο 200 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές και με τον Τίμο Βέρνερ στην κορυφή της επίθεσης τους πλέον αποκτούν άλλη δυναμική και ο στόχος δεν είναι απλά η είσοδος στην 4άδα κι η εξασφάλιση ενός εισιτήριου για το επόμενο Champions League, άλλα κάτι παραπάνω!

Kόντρα στην μικρή και ταπεινή Μπράιτον το συγκρότημα του Φρανκ Λάμπταρν δεν θα συναντήσει απολύτως καμία δυσκολία και θεωρώ πως το 2πλο που θα συνοδευτεί με περισσότερα από 1 γκολ είναι value for money η οποία είναι η βασική μου και πιο safe πρόταση, ενώ για τους πιο τολμηρούς θα ρισκάρω μια πρόβλεψη ως προς τελικό σκορ με το 0-3 να πληρώνει 13 φορές το ποντάρισμα μας.

Πρόταση:

  • Μπράιτον – Τσέλσι: 2 & over 1.5 @ 1,93  / Ποντάρισμα 10 μονάδες
  • Μπράιτον – Τσέλσι: 0-3 @ 13,00 /Ποντάρισμα 3 μονάδες

Υπόλοιπο κάβας: 2084,7

Nέο υπόλοιπο: 2071,7

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up