Insider
Αρχική κάβα
🇬🇷 2000
Κέρδος/Ζημιά
+5.6
Ανοιχτά
25
Νέο Υπόλοιπο
1980.6
Μ.Ο. Αποδόσεων
3.40


Φέτος θα είναι “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ”
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 13 Σεπτεμβρίου 2020 Insider

Ολοκληρώθηκε μόλις χθες η σεζόν “παρωδία” με τον τελικό που όλοι -δεν- περιμέναμε. Να φύγει καν να ΜΗΝ ξανά έρθει τέτοια χρονιά. Προχωράμε και πάμε να πάρουμε λίγο ακόμη από τη δόση μας της 1ης αγωνιστικής.
- Τέλος για τη σεζόν 2019-2020, λίγο μετά από την έναρξη αυτής του 2020-21. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και για αυτό πανηγύρισε το νταμπλ. Τελεία και παύλα.
- Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπρος με τη νέα σεζόν, όπου παίζει μόλις η πρώτη κατηγορία, δίχως να ξέρουμε αυτές που ακολουθούν. Το υπογράφω. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ.
- Εμείς που γουστάρουμε τη θέα στα χαμηλά, θα περιμένουμε πολύ να δούμε τις μικρές κατηγορίες.
- ΟΦΗ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ χθες ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, σε ένα περίεργο σπορ που έμοιαζε με ποδόσφαιρο. Μάλλον μπάλα έπαιζαν. Τουλάχιστον το πληρωθήκαμε στη στήλη.
- Σήμερα θα ασχοληθώ με τον Ατρόμητο, που φέτος τον περιμένω “ΑΤΡΟΜΗΤΟ“. Τα χνώτα του Κάναντι δένουν στον απόλυτο βαθμό με αυτά του “Αστεριού”. Το περιμένουμε, λοιπόν, πολύ ανεβασμένο και δυνατό.
- Ο άσος με τον Βόλο άνοιξε στο 1.73. Από την προηγούμενη εβδομάδα τον ζαχαρώνω. Σήμερα όποιος τον αγοράσει θα πληρωθεί στο 1.62.
- Στην Τρίπολη “μυρίζει” μπόλικη ισοπαλία. Καλός ο Αστέρας, όσο είδαμε στα φιλικά. Μας μπέρδεψε ο ΠΑΟ, που πρέπει να τον δούμε κι άλλο. Με ένα “Χ” δεν θα παραπονεθεί κανένας…
ΠΡΟΤΑΣΗ
Η κάβα μου έχει 2005 μονάδες.
(18:30) Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος 1 @1.62 / 15 μονάδες
(20:30) Αστέρας Τρ. – ΠΑΟ Χ @3.10 / 5 μονάδες
Η κάβα πλέον έχει 1985 μονάδες.