Το στοίχημα από... μέσα
Χάος στη Λάτσιο με τα κρούσματα COVID και πτώση αποδόσεων στα επερχόμενα παιχνίδια της Χάος στη Λάτσιο με τα κρούσματα COVID και πτώση αποδόσεων στα επερχόμενα παιχνίδια της
Εννέα κρούσματα ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στο στρατόπεδο των Λατσιάλι. Μόλις πριν από λίγες ώρες και μια μέρα πριν την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ... Χάος στη Λάτσιο με τα κρούσματα COVID και πτώση αποδόσεων στα επερχόμενα παιχνίδια της

Εννέα κρούσματα ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στο στρατόπεδο των Λατσιάλι.

Μόλις πριν από λίγες ώρες και μια μέρα πριν την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπριζ, ανακοινώθηκαν στην Λάτσιο 9 κρούσματα COVID – 19. μεταξύ αυτών κι ο σταρ Τσίρο Ιμόμπιλε.  Αυτό έχει προκαλέσει ένα μικρό χάος τόσο στην ομάδα, όσο και στις στοιχηματικές εταιρίες.

Οσον αφορά την αυριανή κόντρα, η ελληνική εταιρία έχει το ματς ΜΠΡΙΖ – ΛΑΤΣΙΟ ανοικτό προς στοιχηματισμό, με τον άσο στο 1.77.

Την Κυριακή για το πρωτάθλημα και την 6η αγωνιστική οι Λατσιάλοι πηγαίνουν στη βόρεια Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Τορίνο. Ηδη το ματς έχει αλλαγές στις αποδόσεις του. Το αρχικό σετ είχε ως εξης:

Τορίνο – Λάτσιο 
3.95 X4.00 1.83

Πλέον αυτό έχει διαμορφωθεί:

Τορίνο – Λάτσιο 

2.95 X3.60 2.30
Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up