Το στοίχημα από... μέσα
Asiatis
Αρχική κάβα
⛩2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+35
Ανοιχτά
15
Νέο Υπόλοιπο
🟢2020
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.75
“Χ”αλαρά με Ιράν και Ουζμπεκιστάν “Χ”αλαρά με Ιράν και Ουζμπεκιστάν
Μας πλήρωσε το χθεσινό combo, δεν πέρασε η δυάδα. Το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα σε μικρά ασιατικά πρωταθλήματα, όπου κρύβουν θησαυρούς. Πληρωθήκαμε χθες το βασικό... “Χ”αλαρά με Ιράν και Ουζμπεκιστάν

Μας πλήρωσε το χθεσινό combo, δεν πέρασε η δυάδα. Το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα σε μικρά ασιατικά πρωταθλήματα, όπου κρύβουν θησαυρούς.

Πληρωθήκαμε χθες το βασικό ποντάρισμα στο combo του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να διατηρηθούμε στα λεφτά μας. Αυτό διότι η “Κυρία” Ζαλ ισοφαρίστηκε στο 96′ σε 2-2 από 2-0… Αλλο η τσέπη μας, κι άλλο η κάβα. Στο 2-0 το cash out επέστρεφε σχεδόν όλο το κέρδος. Οποιος τα πήρε, τα πήρε. Από εκεί και πέρα η κάβα “κοκκινίζει”, διότι εκεί μετράει μότο το Full Time Result!

Μακριά σήμερα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Σίδνεϊ με την ΣΙΠΓ για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση άνοιξε με το διπλό να κυμαίνεται στο 1.80. Αυτό πήρε ποντάρισμα κι έπεσε στο 1.60. Τώρα ανέβηκε στο 1.90 και πάλι πήρε το δρόμο προς τα κάτω. Πολλά τα θέματα και στις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν προηγούμενα από πέρσι. Δεν αξίζει κάτι για ποντάρισμα, πέρα από το G/G, το οποίο πληρώνει ψίχουλα. Θα κάνω υπομονή μέχρι το Σάββατο που παίζει η Γκουοάν.

Χινάρια στις μικρές λίγκες της Ασίας

Από εκεί και πέρα έχω ξεχωρίσει δύο χιναράκια από κάποια μικρότερα ασιατικά πρωταθλήματα. Αρχικά στο Ουζμπεκιστάν, σε ένα από τα ντέρμπι της ουράς, η Μπούξορο παίζει με την Κιζιλκούμ. Αν σας πω πως γνώριζα από χθες τις ομάδες, θα σας πω ψέματα. Με βάση τα μαθηματικά ωστόσο, το 3.20 στην ισοπαλία φαίνεται εξαιρετικό, με βάση τις συνθήκες της αναμέτρησης. 

Για το τέλος, θα αφήσω το Ουζμπεκιστάν και θα πάω στο αγαπημένο Ιράν. Στο πρωτάθλημα των Περσών οι ισοπαλίες είναι σύνηθες φαινόμενο και για αυτό πληρώνουν λίγο. Συχνά τις αποφεύγω, διότι είναι περα από τη μαθηματική μου λογική να ποντάρω σε Χ σε τέτοιες αποδόσεις. Λίγο μετά τις 3, η Ναφτ παίζει με την Σαϊπα. Κλασική αναμέτρηση για Χ, κλασικά απόδοση στα τάρταρα.. Θα το πάρω, διότι δεν βλέπω να κινείται φύλλο στο ματς..

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(12:30) Μπούξορο – Κιζιλκούμ Χ @ 3.20 / 4 μονάδες
(15:05)
Naft M.I.S – Σαϊπά Χ @ 2.65 / 4 μονάδες

Δυάδα @ 8.48 / 2 μονάδες

Η κάβα μου έχει 2014.92 μονάδες
Νέο υπόλοιπο κάβας 2004.92 μονάδες.

Asiatis

 

 

Avatar

Asiatis

Ο νους του παίκτη του στοιχήματος, στο άκουσμα της λέξεις "Ασία" και "ασιατικά", πάει στα ειδικά στοιχήματα με το χάντικαπ. Πολλοί άλλοι σκέφτονται μικρά "κιτρινιάρικα" ανθρωπάκια που φωνάζουν και πετάνε -πολλά- λεφτά σε αγορές. Εγώ, με ψύχραιμο βλέμμα και γνώση ετών, θα σας ξεναγήσω στα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας, της Κίνα, της Ν. Κορέας, του Κατάρ, και ό,τι προκύψει από αυτό το μέτωπο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα τις εκμεταλλευτούμε, με γνώμονα το κέρδος κι όχι τον τζόγο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up