Το στοίχημα από... μέσα
Όλο και πιο κοντά στο άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ Όλο και πιο κοντά στο άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ
Ολο και πιο κοντά στο άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ βρισκόμαστε, όπως αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Συγκεκριμένα, σημείωσε... Όλο και πιο κοντά στο άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ

Ολο και πιο κοντά στο άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ βρισκόμαστε, όπως αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως είναι πολύ πιθανό να επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, έπειτα από δυόμισι μήνες με κατεβασμένα ρολά, με τις καταθέσεις των δελτίων να γίνονται με ραντεβού.

Οι 20.000 εργαζόμενοι σε πρακτορεία ανά την Ελλάδα είναι από τους πλέον βαριά επιβαρυμένους επαγγελματίες στην περίοδο της πανδημίας. Μετά το τρίμηνο ανοιξιάτικο λουκέτο, τα καταστήματα του ΟΠΑΠ και τα OPAP Play έκλεισαν ξανά στις 7 Νοεμβρίου, μαζί με όλο το λιανεμπόριο. Και ενώ το λουκέτο επρόκειτο να μπει αρχικά για τρεις βδομάδες, αυτές έγιναν τελικά έντεκα.

Ο κ. Σταμπουλίδης υπογράμμισε πως ενδεχόμενη επαναλειτουργία θα γίνει μόνο με ραντεβού, θα απαγορεύεται η παραμονή στο χώρο και η επίσκεψη σε πρακτορείο θα «είναι μία δραστηριότητα που μπορεί να γίνει εν κινήσει, δηλαδή κάποιος που πάει στο σούπερ μάρκετ να σταματήσει να κάνει και αυτή την υπηρεσία». Πρακτικά αυτό που εννοεί είναι ότι η επίσκεψη στο πρακτορείο δεν μπορεί να είναι ο λόγος εξόδου από το σπίτι, αλλά πρέπει να ενταχθεί σε κάποια άλλη δραστηριότητα.

Από εκεί και πέρα, ο Γενικός Γραμματέας θεωρεί ότι το άνοιγμα των πρακτορείων μπορεί να αποσυμφορήσει τις αυξημένες ουρές στις τράπεζες. Δεν είναι λίγοι οι πολίτες που πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στα καταστήματα του ΟΠΑΠ και όσο έμειναν κλειστά οι τράπεζες επωμίστηκαν όλο το βάρος.

Τέλος, κάθε πρακτορείο θα είναι υποχρεωμένο να κάνει ιχνηλάτηση των επισκεπτών, να συγκεντρώνει τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να τους ενημερώνει αν στον χώρο υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Avatar

insidebet

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up