Το στοίχημα από... μέσα
Insider
Αρχική κάβα
🇬🇷 2000
Κέρδος/Ζημιά
-14,7
Ανοιχτά
10,3
Νέο Υπόλοιπο
1975
Μ.Ο. Αποδόσεων
3.70
Αρχίζει το ματς (;) Αρχίζει το ματς (;)
Από αυτήν εδώ τη γωνία, θα τα λέμε για το βασανισμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Η σέντρα ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα, επομένως ξεκινάει το διάβασμα... Αρχίζει το ματς (;)

Από αυτήν εδώ τη γωνία, θα τα λέμε για το βασανισμένο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η σέντρα ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα, επομένως ξεκινάει το διάβασμα για τα σημεία.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα, αναφορικά με τις  μικρές ελληνικές κατηγορίες, όπου αναμένεται να αποτελέσουν η κύρια πηγή των σημείων μας.

Επί πολλά χρόνια, ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο, “εντός, εκτός και επί ταυτά” που λένε. Οι γνώσεις, οι επαφές και η χρόνια τριβή περιμένουμε να μας φέρουν μια καλή και κερδοφόρα στοιχηματική σεζόν.

Τα υπόλοιπα εν καιρώ, από αυτήν εδώ τη στήλη.

Καλή Χρονιά να έχουμε

Insider

Avatar

Insider

Ασχολούμαι με το στοίχημα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν είναι υπερβολή άλλωστε, καθώς οικογενειακά διατηρούσαμε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Εκεί μέσα μεγάλωσα και τα ρέστα. Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά πως η Μάνα δεν χάνει... Οπότε πάντα παλεύω να βρω τις αδυναμίες της προς όφελός μας. Ασχολούμαι χρόνια με το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ λατρεύω τις μικρότερες κατηγορίες. Εκεί τρέχω κάθε Κυριακή. Προτιμώ να δω το Ιωνικός - Προοδευτική, από το Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ (τις κάνω γούστο και τις δύο). Μέσα από αυτή τη στήλη, θα ξεχωρίσουμε σημεία που έχουν αξία, ενώ θα λέμε και 2-3 πραγματάκια για το πρωτάθλημα που γουστάρουμε περισσότερο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up