Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Ελλάς-Ρωσία συμμαχία! Ελλάς-Ρωσία συμμαχία!
Μετά τις πρώτες αναμετρήσεις του Nations League, πιστεύω πως είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάποια γεύση για τις δυνατότητες κάποιων εθνικών ομάδων, μετά την... Ελλάς-Ρωσία συμμαχία!

Μετά τις πρώτες αναμετρήσεις του Nations League, πιστεύω πως είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάποια γεύση για τις δυνατότητες κάποιων εθνικών ομάδων, μετά την πολύμηνη απραγία λόγω πανδημίας.

Θα ξεκινήσω με την Εθνική μας ομάδα, η οποία είχε την υπεροχή στη Λιουμπλιάνα, η οποία ήταν άκαρπη (στο σκοράρισμα) παίρνοντας παρόλα αυτά σχετικά εύκολα τον πόντο της ισοπαλίας από τους Σλοβένους.

Την Κυριακή η “γαλανόλευκη” δοκιμάζεται λίγο πιο νότια εντός της γεωγραφικής περιοχής της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και δη στο Κόσσοβο.

Μπορεί οι Κοσσοβάροι να έχουν ομάδα με τσαγανό, όμως η φανέλα τους δεν έχει ειδικό βάρος και το γεγονός ότι οι κερκίδες θα είναι άδειες, τους αποδυναμώνει.

Το φρεσκαρισμένο συγκρότημα του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Τζον Φαν Σχιπ εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο της νίκης, καθώς διαθέτει σαφώς ποιοτικότερους παίχτες και το 2.37 στο διαδίκτυο δε μας αφήνει ασυγκίνητους.

Ίσως να είναι και το δωράκι της βραδιάς.

Το 2ο σημείο που θα προτείνω για απόψε είναι το 2πλο της Ρωσίας επί της Ουγγαρίας.

Κάποιες άλλες εποχές θα μιλούσαμε για ένα απόλυτο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές του πρώην ανατολικού μπλοκ, όμως η δυναμική τους έχει εξασθενήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και δε θυμίζουν σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν τους.

Ωστόσο οι Ρώσοι, αρχής γενομένης του Μουντιάλ του 2018 που έγινε στη χώρα τους, φαίνονται να κάνουν και πάλι αισθητή την παρουσία τους στο ευρωπαικό στερέωμα, πράγμα που επιβεβαίωσαν και πριν τρία βράδια επικρατώντας της Σερβίας με 3-1.

Οι Μαγυάροι παρά το 0-1 επί της Τουρκίας δεν με έπεισαν με την απόδοση τους και γι αυτό θεωρώ οτι η εθνική ομάδα της Ρωσίας βρίσκεται ενα κλικ παραπάνω και θα πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο απο το τρίποντο της νίκης.

Το 2πλο το βρίσκουμε σε αποδόσεις πέριξ του 2.05 και δεν μας είναι αδιάφορο.

Συνοψίζοντας

Κοσσυφοπέδιο – Ελλάδα 2 @ 2.37
Ουγγαρία – Ρωσία 2 @ 2.05

Συνολική απόδοση: 4,85

Ποντάρισμα: 10 μονάδες

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up