Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Εμπιστοσύνη στη Μπρειντάμπλικ Εμπιστοσύνη στη Μπρειντάμπλικ
Στη σκιά των επίσημων υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Nations League, τα εγχώρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στα οποία υπάρχει δράση είναι ελάχιστα. Ένα εξ... Εμπιστοσύνη στη Μπρειντάμπλικ

Στη σκιά των επίσημων υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το Nations League, τα εγχώρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στα οποία υπάρχει δράση είναι ελάχιστα.

Ένα εξ αυτών είναι και το πρωτάθλημα Ισλανδίας, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα πρώτα δείγματα γραφής των ομάδων που αγωνίζονται στην Ursaldelid να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.
Ο μοναδικός αγώνας που διεξάγεται το Σάββατο, είναι αυτός μεταξύ της Φιόλνιρ και της Μπρειντάμπλικ.

Η ουραγός και γηπεδούχος Φιόλνιρ δεν έχει καταφέρει να σταυρώσει ακόμα τρίποντο μετά από 12 αγώνες (4 Ι – 8 Η) και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Από την άλλη μεριά η Μπρειντάμπλικ δείχνει πως είναι σε φόρμα (3 σερί νίκες) ενώ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε απ’τη Ρόζενμποργκ για το Europa League με ήττα 4-2.

Μοναδικός επιβαρυντικός παράγοντας για να “σπάσει” το 2πλο είναι η κούραση των φιλοξενούμενων, όμως άλλο Ρόζενμποργκ…κι άλλo Φιόλνιρ
Θα ποντάρουμε με στο 2πλο του φαβορί (που μεταξύ άλλων έχει και την παράδοση με το μέρος της) το οποίο θα συνδυάσουμε με το over 1.5 @ 1.60 , ενώ για τους λίγο πιο τολμηρούς αξίζει και το 2& οver 2.5 που προσφέρεται κοντά στο 1.90.

Το ποντάρισμά μας θα είναι στις 10 μονάδες.

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up