Το στοίχημα από... μέσα
KASPAROF
Αρχική κάβα
2000
Κέρδος/Ζημιά
-74,8
Ανοιχτά
10
Νέο Υπόλοιπο
1925,2
Μ.Ο. Αποδόσεων
8,4
Fratelli d’ Italia Fratelli d’ Italia
Καλημέρα καλημέρα επιστροφή στη δράση και πάλι μετά από μια ήσυχη εβδομάδα. Σαββατοκύριακο, με εθνικά πρωταθλήματα, μεγάλο κουπόνι και πολλές επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε... Fratelli d’ Italia

Καλημέρα καλημέρα επιστροφή στη δράση και πάλι μετά από μια ήσυχη εβδομάδα. Σαββατοκύριακο, με εθνικά πρωταθλήματα, μεγάλο κουπόνι και πολλές επιλογές για ποντάρισμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι ξεχωρίσαμε σήμερα.

Καίγεται για τη νίκη η Λέτσε

Ξεκινάμε στη Serie B και το παιχνίδι Βιτσέντζα – Λέτσε. Σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά η γηπεδούχος εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που καίγονται για νίκη ώστε να κρατήσουν την δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο. Ποντάρω πολύ στο κίνητρο και την ανάγκη της Λέτσε για νίκη οπότε κοιτάω το διπλό που δίνει 2,18.

Ντέρμπι στο Σαλέρνο

Συνεχίζουμε με το ίσως πιο δυνατό παιχνίδι της ημέρας, η τρίτη Σαλερνιτάνα υποδέχεται την τέταρτη Βενέτσια σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία. Αμφίρροπο ματς δίνω μια ελαφριά υπεροχή στους γηπεδούχους αλλά θα καλύψω τα νώτα μου με μια διπλή ευκαιρία στο 1Χ του 1,65.

Σκοράρουν και οι δυο

Παίρνουμε άνοδο στη Serie A και ξεκινάμε με το ματς της Σασσουόλο με την Φιορεντίνα εκεί όπου βλέπουμε το G/G σαν ιδανικό σημείο και βάσει εικόνας και βάσει προϊστορίας. G/G λοιπόν σε απόδοση 1,60.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Καθαρίζει η Ουντινέζε

Κλείνουμε την τετράδα με άλλη μια αναμέτρηση της Serie A, αυτή της Κροτόνε κόντρα στην Ουντινέζε. Σκοράρουν κατά ριπάς οι γηπεδούχοι αλλά στην άμυνα γίνεται πανηγύρι, από την άλλη η Ουντινέζε θέλει νίκη για να σταματήσει το σερί με τρεις συνεχόμενες ήττες, και αυτό το ματς είναι μια καλή ευκαιρία, στο 1,88 το διπλό.

Το παρολί μας επιστρέφει 10,52 φορές τα λεφτά μας.

Καλή επιτυχία!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

(15:00)  ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ – ΛΕΤΣΕ 2 @ 2,12

(15:00) ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ 1Χ @ 1,65

(16:00) ΚΡΟΤΟΝΕ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2 @ 1,88

(19:00) ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G @ 1,60

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ 10,52 / ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

Η Κάβα μου έχει 1860 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο κάβας : 1850 μονάδες.

 

 

 

KASPAROF

KASPAROF

Με βάση την αγάπη για το ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον από μικρός για όλα τα πρωταθλήματα, για παίκτες, για ομάδες ασχολήθηκα κι εγώ με το στοίχημα. Βέβαια εδώ δεν είμαστε ούτε για να τζογάρουμε, αλλά ούτε για να ποντάρουμε στην τύχη. Ως γνωστόν με τα λίγα δεν βγάζεις πολλά... άλλωστε το στοίχημα δεν είναι μόνο τύχη, είναι μελέτη και τακτική. Εδώ λοιπόν θα μελετάμε τον αντίπαλο (μπουκ) και θα φτιάχνουμε την τακτική μας ώστε να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας, χωρίς υπερβολές και πολύ τζογάρισμα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up