Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Kαυτά “σπιρούνια” Kαυτά “σπιρούνια”
Μετά από (κατ’ επιλογή) αποχή μερικών ημερών, όπου οι μπούκμεηκερς είχαν στήσει τρελό πάρτι, ο Sniper οπλίζει και είναι έτοιμος να βρει στόχο και... Kαυτά “σπιρούνια”

Μετά από (κατ’ επιλογή) αποχή μερικών ημερών, όπου οι μπούκμεηκερς είχαν στήσει τρελό πάρτι, ο Sniper οπλίζει και είναι έτοιμος να βρει στόχο και πάλι απόψε στοχεύοντας προς Αγγλία μεριά.

Το γεγονός πως κάποιες ομάδες και παίχτες αρχίζουν να πιέζονται με τα συνεχόμενα παιχνίδια (εγχώρια πρωταθλήματα και κύπελλα, ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εθνικές ομάδες) έχει αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα στην στοιχηματική μας καθημερινότητα, βλέποντας πολλά από τα θεωρητικά μας στηρίγματα να “σπάνε” με χαρακτηριστική ευκολία.

H ομάδα “τρένο” της Ευρώπης

Υπάρχει όμως μια ομάδα που πηγαίνει…τρένο τελευταία και δεν είναι άλλη από την Τότεναμ, η οποία προς το παρόν χωράει μια χαρά και τα δυο καρπούζια (Πρωτάθλημα και Ευρώπη) κάτω από την ίδια μασχάλη.

Οι δύο ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος και το αναπάντεχο στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής (ισοπαλία 3-3 με την Γουέστ  Χαμ… από 3-0) έχουν φέρει τα “σπιρούνια” πίσω στη βαθμολογία.

Απόψε όμως, κόντρα σε μια πολύ μέτρια ως κακή, άχρωμη και μη παραγωγική Μπέρνλι, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για το συγκρότημα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Τότεναμ θα παραταχθεί πλήρης και εκτιμώ ότι θα παίξει το επιθετικό ποδόσφαιρο που όλοι ξέρουμε, φτάνοντας άνετα σε ένα 2πλο που θα την ανεβάσει στους 11 βαθμούς και την 5η θέση της Premier League.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(22.00) Μπέρνλι – Τότεναμ: 2 & OVER 1.5 @ 1.77  / Ποντάρισμα 15 μονάδες 

H κάβα μου έχει 2062,7 μονάδες

Νέο υπόλοιπο κάβας: 2047,7 μονάδες

 

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up