Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Κύπελλο και Ιβηρική Χερσόνησος στο στόχαστρο  (+κουπόνι) Κύπελλο και Ιβηρική Χερσόνησος στο στόχαστρο  (+κουπόνι)
Ημέρα κυπέλλου και η σημερινή στην Ευρώπη, θεσμός ο οποίος πάντα κρύβει εκπλήξεις αλλά συνάμα και στοιχηματικές ευκαιρίες. Σε Γαλλία και Πορτογαλία για σημεία... Κύπελλο και Ιβηρική Χερσόνησος στο στόχαστρο  (+κουπόνι)

Ημέρα κυπέλλου και η σημερινή στην Ευρώπη, θεσμός ο οποίος πάντα κρύβει εκπλήξεις αλλά συνάμα και στοιχηματικές ευκαιρίες.

Σε Γαλλία και Πορτογαλία για σημεία

Απόψε έχω εντοπίσει δύο ματς σε Γαλλία και Πορτογαλία, στα οποία υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μιας και οι γηπεδούχοι είναι ομάδες μικρότερης κατηγορίας, παράγοντας που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο. Στο πρώτο χρονικά ματς, η Σοσό φιλοξενεί την Σεντ Ετιέν, με τους “Στεφανουά” να μην κάνουν καλή χρονιά στη Ligue 1, όμως διαθέτουν καλύτερη ποιότητα από τη γηπεδούχο που βλέπει το τρένο της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία να απομακρύνεται. Η Σεντ Ετιεν από την άλλη δείχνει να βρίσκει το δρόμο προς τα θετικά αποτελέσματα, έστω κι αν χρειαστεί να κερδίσει με μισό μηδέν. Παιχνίδι που δύσκολα θα ξεφύγει από το Χ ωστόσο θα προτιμήσω την ασφάλεια της διπλής ευκαιρίας 2Χ συνδυαζόμενη με το οβερ 1.5 καθώς θεωρώ πως και οι δύο αντίπαλοι θα σκοράρουν έστω απο μία φορά. Το σημείο πληρώνει 1.59 και θα το κυκλώσω.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Περνάμε στην Ιβηρική Χερσόνησο και στο Taca de Portugal, εκεί που η Εστορίλ υποδέχεται τους “αετούς” της Μπενφίκα, οι οποίοι πλέον στοχεύουν ξεκάθαρα προς την κατάκτηση του Κυπέλλου, μιας και το πρωτάθλημα “πρασινίζει” έντονα. Η Εστορίλ κάνει καλή σεζόν στη β’ κατηγορία, όντας 2η στη βαθμολογία και αναρωτιέμαι αν αξίζει να σπαταλήσει ενέργεια κόντρα στο μεγαθήριο της Μπενφίκα ή να επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα και την επικείμενη άνοδο της. Εκτιμώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν τόσο όσο για να καθαρίσουν την πρόκριση κι επιλέγω το 2 & οβερ 1.5 με τη συμπαθητική απόδοση του 1.61.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:45) ΣΟΣΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2 & OVER 1.5 @ 1.59 
(22:15) ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2 & οβερ 1.5 @ 1.61

ΔΥΑΔΑ @  2.56 / Ποντάρισμα 7 μονάδες

Η κάβα μου έχει: 2016,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο κάβας: 2009.5

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up