Το στοίχημα από... μέσα
Sniper
Αρχική κάβα
🎯2000
Κέρδος/Ζημιά
🟢+30.00
Ανοιχτά
6
Νέο Υπόλοιπο
2024.00
Μ.Ο. Αποδόσεων
2.80
Liverpool είσαι… Liverpool είσαι…
Μετά το χθεσινό 2/2 (γκολ Λαμίας και νίκη Φενέρ) ο sniper έχει κρυφτεί καλά και βαράει στο ψαχνό όποια στοιχηματική ευκαιρία μπαίνει στο οπτικό... Liverpool είσαι…

Μετά το χθεσινό 2/2 (γκολ Λαμίας και νίκη Φενέρ) ο sniper έχει κρυφτεί καλά και βαράει στο ψαχνό όποια στοιχηματική ευκαιρία μπαίνει στο οπτικό του πεδίο.

Σήμερα λοιπόν η διόπτρα κοιτάει προς Αγγλία μεριά και δη στο ματς του Ανφιλντ, εκεί που η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ φιλοξενεί την Λιντς που επιστρέφει στα “σαλόνια” της Πρέμιερσ μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Οι “διάβολοι” του Κλοπ κράτησαν σχεδόν αυτούσιο τον περσινό τους κορμό, ενώ πρόσθεσαν στη δύναμη τους τον έλληνα ταλαντούχο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κων/νου Τσιμίκα.

Η Λιντς από την άλλη μεριά δεν έκανε τρανταχτές μεταγραφές και πιστεύω πως η πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ μέτρια. Τώρα έρχεται στο Ανφιλντ με ενθουσιασμό αλλά κυρίως φορμαρισμένη… από τις συνεχής νίκες στην Championship, που την οδήγησαν στην κατάκτηση του τίτλου και θεωρώ ότι μπορεί να σκοράρει κάποια στιγμή στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η διαφορά ανάμεσα στα δύο ρόστερ είναι χαώδης και οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ θα κάνουν το καθήκον τους και θα πάρουν την νίκη, καθώς η απουσία των φίλων τους δε θα παρασυρθούν από κάποιο ενδεχόμενο εορταστικό κλίμα που θα επικρατούσε σήμερα, υπό φυσιολογικές συνθήκες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΙΝΤΣ  1 & Goal/Goal @ 2,65 – 10 μονάδες

Kαλή μας επιτυχία

 

 

Avatar

Sniper

Λάτρης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου από τότε που με θυμάμαι και για πολλά χρόνια αθλητής του futsal. Η στρογγυλή θεά πάντα με "εξιτάρει", πόσο μάλλον δε όταν μπήκε στη ζωή μας και το στοίχημα, καθώς ήρθε κι έδεσε με το πάθος που έχω για τη στατιστική. Σαν sniper στόχος μου πάντα θα είναι το κέρδος. Με το χέρι στη σκανδάλη λοιπόν και καλά μας κέρδη!

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο insidebet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.
Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.


Scroll Up